AYVACIK ORDU SOYASPOR'U 2-1 LE GEÇTİ

SAKLI CENNETİN MELEKLERİ EV SAHİPLİĞİ YAPTIKLARI MAÇI GALİBİYETLE SONUÇLANDIRDI

AYVACIK ORDU SOYASPOR'U 2-1 LE GEÇTİ
08 Kasım 2015 - 19:24
SAKLI CENNETİN MELEKLERİ EV SAHİPLİĞİ YAPTIKLARI MAÇI GALİBİYETLE SONUÇLANDIRDI.
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi 4. Grup Ayvacık İlçesini temsil eden Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor bayan futbol takımı Ordu Soyaspor Gençlik Kadın Futbol takımını  İlçenin şehir stadyumunda misafir etti. Saat 12.00 da başlayan karşılaşmaya Belediye Başkanı Mustafa Belur başta olmak üzere İlçe Garnizon Komutanı Eren Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Eski İlçe Belediye Başkanı ve Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı Başkanı Mahmut Beyazoğlu, , İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Talat Aktaş, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlk yarının 1-1 bittiği karşılaşmada ilk gölü Saklı Cennetinin meleklerinden Gamze Çağalayan attı. İkinci yarıda kıyasıya yapılan mücadelenin ardından 78. dakikada Arzu Şimşek’in attığı golle Saklı Cennetin kızları skoru 2-1 yaptı. Saklı Cennetin Meleklerine yalnız bırakmayan ilçe halkı, maç boyunca kızlara  tezahürat gösterisinde bulundular.

[gallery ids="37835,37836"]
Karşılaşmayı 2-1 tamamlayan Saklı Cennetin melekleri Kadınlar 3. Ligi 4. Gruptaki ilk müsabakaya ev sahipliği yaptıkları maçı galibiyetle sonuçlandırdılar.
Maç sonrası bayram yerine dönen ilçenin şehir stadyumu kızların başarısı ile inledi. Saklı Cennetin Meleklerine çıkmış oldukları bu kutsal mücadelede ilk andan itibaren desteğini esirgemeyen ve daima yanlarında olan Belediye Başkanı Mustafa Belur ile kucaklaşarak galibiyetlerini kutlamalarının ardından özel olarak yaptırdıkları 55 numaralı formayı Belediye Başkanı Belur’a hediye ettiler.

[gallery ids="37837,37838,37839"]
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur; “İlçemizi profesyoneller 3. Liginde temsil eden bayan futbol takımımıza gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Onlar herkesin erkek sporu olarak bildiği bu zorlu mücadeleye girişerek büyük bir iş başarıyorlar. Kızlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. İnanıyorum ki profesyoneller 3. Ligi 4. Gruptaki tüm maçlarını galibiyetle sonuçlandırarak bir üst lige çıkmaya hak kazanacaklardır. İlçemiz Turizm ve kültürel zenginliklerinden söz ettirdiği gibi profesyonel ligde de meleklerimizin başarısıyla adından söz ettiriyor. Kızlarımızın bu başarısı ile spor İlçesi kimliği ile  tanıtılmasına start verdiğimiz İlçemiz doğa güzelliğinin yanı sıra spor alanında da bir kez daha dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirecektir” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum