AZOT ÇALIŞANLARINDAN MEVLİT PROGRAMI

Samsun Azot fabrikasında çalışan personel her yıl geleneksel hale getirdikleri mevlit merasimi bu yıl da Site Camisinde gerçekleştirildi

AZOT ÇALIŞANLARINDAN MEVLİT PROGRAMI
11 Haziran 2018 - 13:11
Samsun Azot fabrikasında çalışan personel her yıl geleneksel hale getirdikleri mevlit merasimi bu yıl da Site Camisinde gerçekleştirildi.
Vefat eden Azot çalışanları için her yıl geleneksel hale getirilen mevlit programı Site camisinde okunarak ifa edildi.
ÖRNEK BİR GELENEK
Programla ilgili bir açıklama yapan Azot Mensupları Derneği Başkanı Seydahmet Çay; Bizler Azot çalışanları olarak, Azot Fabrikasının özelleşmesinden sonra derneğimiz çatısı altında birleştik. Emekli olduktan sonra da birbirimizle olan bağları kopartmadık. Vefat eden çalışma arkadaşlarımız için onların ve geçmişlerimizin ruhuna her yıl mevlit programı tertip etmekteyiz. Bu yıl da nasip oldu Kadir gecesine denk getirerek Site Camiinde mevlidimizi okuttuk. Azot çalışanları olarak mevlit programına katılım yüksek düzeyde oldu. Hem geçmişte çalıştığımız vefat eden arkadaşlarımıza dua ettik hem de çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek eski günlerimizi yâd ettik.
ARKADAŞLIK BAĞLARINI KOPARTMADIK
Başkan Seydahmet Çay sözlerine devam ederek, Azot çalışanları olarak bizler belki de Türkiye’de eşi olmayan bir dayanışma içerisindeyiz. Emekli olduktan sonra ve Fabrikamız özelleştikten sonra arkadaşlarımızla bağımızı koparmadık. Bir dernek altında birlikteliğimiz devam ettirmekteyiz. 35-40 sene önce emekli olan arkadaşlarımız var aramızda. Derneğimiz, bizleri iyi ve kötü günlerimizde bir araya gelmememize vesile olmakta. Katlan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu etkinliklerimi devam edecektir dedi.
şokhaber.net

[gallery ids="92760,92759,92762,92766,92765,92764"]

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum