BABA DESTEK PROGRAMI BELGE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Samsun’un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulunda 13 hafta boyunca süren Baba Destek programı kapsamında katılım belgesi almaya hak kazanan 13 gönüllü babaya katılım belgeleri Atakum Mimar Sinan İlk

BABA DESTEK PROGRAMI BELGE TÖRENİ DÜZENLENDİ
18 Nisan 2016 - 00:27
Samsun’un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulunda 13 hafta boyunca süren Baba Destek programı kapsamında katılım belgesi almaya hak kazanan 13 gönüllü babaya katılım belgeleri Atakum Mimar Sinan İlkokulu  Konferans Salonunda düzenlenen törenle verildi.

[gallery ids="48725"]
Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulunda 13 hafta boyunca süren baba destek programı kapsamında düzenlenen belge törenine Atakum İrem Yavuz Anaokulu Müdür yardımcısı Serdar Altuntaş, Anne Çocuk Eğitim Vakfı Eğitmeni  Deniz Göçmen ve veliler katıldı.
BENİM İÇİN BABAM ÇOK ÖNEMLİDİR
Törende Atakum İrem Yavuz Anaokulu Müdür Yardımcısı Serdar Altuntaş, “Benim için babam çok önemlidir. Buralara gelmemde katkısı büyüktür. Bu eğitimi ilk kez yapıyoruz. Katılan babaları tebrik ediyorum. Gerçekten fedakârca yapılan bu emekler hep çocuklarda hayat buluyor. Baba desteği çocuğun yaşamında anne kadar önemlidir. Biz de hem anne hem babalara eğitimler düzenliyoruz. Okul öncesi dönemde çocuğun bedensel, zihinsel, sosyal ve duygusal gelişiminin çok hızlı ve desteklenmesi hem okul hem aile hem de çevre tarafından olmalıdır” dedi.
BABA DESTEK PROGRAMINA BÜTÜN BABALARI DAVET EDİYORUZ
Anne Çocuk Eğitim Vakfı Eğitmeni Deniz Göçmen, ”Baba Destek Programı (BADEP) ile babalarda aile içinde çocuğunun gelişimini nasıl destekleyeceğinin cevabını bulması  babaların çocuklarıyla daha çok vakit geçirmesini, sağlıklı bir iletişim kurabilmesini, çocukların ihtiyaçları konusunda bilgilenmesini, şiddet içeren davranışlarını değiştirmesini hedefliyoruz. Babanın çocuk için rol model olduğunu ve çocuğun eğitiminde anne ile birlikte özel bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Samsun da ilkokulu ve anaokullarında bu eğitimi sürdürüyoruz ve bütün 3-11 yaş arası çocuğu olan babaları davet ediyorum. Baba destek programını tamamlayan katılımcıları tebrik ediyorum. Emeği geçenlere ve özellikle programın gerçekleştirilmesinde yakından ilgilenen Atakum İrem Yavuz Anaokulu Müdür Yardımcısı Serdar Altuntaş ve okul personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
DOĞRU BİLDİĞİM YANLIŞLARIMI ÖĞRENDİM
Belge alan velilerden Burkan Burç  , "Baba destek programında 13 hafta geçirdik. Sadece bir eğitim değil bir paylaşım programıydı. Ben doğru olarak bildiğim birçok yanlışımı öğrendim. Günden güne çocuğumla iletişimim gelişti. Artık bana rahatlıkla içini açabiliyor, onu dinliyorum, oyunlar oynuyoruz. Çok daha mutluyum. Emeği geçenlere teşekkürler” dedi.
Tören Sonunda belgelerini çocuklarının elinden alan katılımcı babalar kep atarak kutladılar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum