BABA OCAĞI TERME'DE HAYIR DUASI ALDI.

Siyaset sahnesi olanca hızıyla yağmur çamur kar demeden devam ediyor

BABA OCAĞI TERME'DE HAYIR DUASI ALDI.
19 Şubat 2015 - 00:48
Siyaset sahnesi olanca hızıyla yağmur çamur kar demeden devam ediyor. CHP Samsun Milletvekili Aday Adaylarından Atıf Tomrukçu, dün memleketi olan siyasete ilk gözlerini açtığı yer olan Terme’de ve Çarşamba’daydı. Tomrukçu, yağan onca kara aldırış etmeden Samsun halkına, layık olabilmek için kar boran demeden Termeli ve Çarşambalı hemşerimle birlikte olmak için Terme ve Çarşamba ilçelerimizi ziyarete geldiğini ifade etti.

Çok yoğun bir şekilde yağan kara aldırış etmeden baba ocağına ve Çarşamba sabahın ilk saatlerinden itibaren yolsa çıkan CHP Samsun Milletvekili Atıf Tomrukçu, ilk olarak Terme CHP ilçe örgütünde partililerle buluşmadan önce birlikte kol kola Terme CHP ilçe örgütüne 1974 yılından bu yana gittiği Terme’nin en eski esnaflarından ve Terme CHP eski ilçe başkanı olan babası İsmail Tomrukçu’nun, hayır duası almak için baba evinde uğradı. Babası ve annesinin hayır duasını aldıktan sonra partideki hemşerileriyle buluşan, Tomrukçu’yu partililere tanıştıran CHP Terme ilçe başkanı Cemal Akyazı şunları söyledi. “Biz Terme CHP İlçe örgütü olarak 25. Dönem milletvekili aday adaylarımıza aynı mesafedeyiz. Hepsi de birbirinden donanımlılar. Terme’nin kendi yetiştirdiği değerlerin tabi ki de bizim yüreğimizde ayrı bir yeri var. Terme CHP olarak bu dönemde var gücümüzle çalışarak gecemizi gündüzümüze katarak bu dönemde CHP iktidara taşımak inancıyla çalışıyoruz“ diye konuştu.

İlçe başkanı Akyazı’dan sonra söz alan Atıf Tomrukçu’da şunları söyledi. “Terme’nin bağrından koparak 41 yıldır siyasetin içindeyim. Beni 1974 yılından bu yana siyasetin her alanında gördünüz. Birlikte her türlü olumlu işlere imzamızı attık. Ben Termelilerden bana yetki vermesini istiyorum. Bize yetki verin ki bizde AKP faşizminden bir an önce kurtulalım. Gezi olaylarından başlarsak eğer bir başbakan toplumu ikiye bölüyor. Bırakın başbakanı bir insana yakışmayacak hareketler bunlar. Ankara’ya başvurumu yapmaya gitmeden önce sizin de çok yakından tanıdığınız partimizin eski ilçe başkanlarından babam İsmail Tomrukçu’nun ve annemin hayır duasını aldıktan sonra size geldim. Sislerinde olurunu alıp ondan sonra Ankara’da genel merkeze aday adaylığı başvurumu yapacağım. Ben buradaki kitleyi gördüm ve bana gereken oluru verdiğinizi gördüm. Sizleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim. Eğer seçeceğiniz bir milletvekili projeleri olmalı. 2015 seçimlerinden sonra hemen yerel seçimlerde katkı veremiyorsa, sizi temsil etmiyor demektir. Ankara’dan gelirken Havza’dan Samsun’a kadar 1 ayda geliyorsa bu adayımızı destekleyin. Ben kiminizin elinde büyüdüm. Kiminizle birlikte bu partide mücadele verdim. Vereceğiniz kararı bunları da göz önüne alarak verirseniz hem partimiz hem de Terme’miz kazanacaktır. Biz bu seçimde önce ailemizden, kapı komşumuzdan, sokağımızdan, mahallemizden oy almayı başarırsak eğer bizim o zaman iktidar olmamamız için hiçbir sebep yok. Her yerde söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim GÜVEN, SEVGİ ve SAYGI’yı tesis ettiğimizde bizden başarılı parti olmaz. Beni dinlemeye bu kara kışta geldiniz ayaklarınıza sağlık“ dedi.  CHP Terme eski ilçe başkanlarından Genç Osman Şahin şöyle dedi. “Arkadaşlar tarihi bir fırsat, son fırsat bu dönemde CHP’yi iktidara taşımalıyız. Pırıl pırıl adayımız Atıf Tomrukçu’nun sonuna kadar yanındayız” dedi.

Termeli hemşerilerine yaptığı konuşmanın ardından durmadan hemen Çarşamba CHP İlçe örgütündeki partili dostlarıyla buluşan Atıf Tomrukçu’dan önce CHP Çarşamba İlçe örgütü başkanı Süleyman Bilici kısa bir konuşma yaptı. Bilici şunları ifade etti. “Öncelikle hunharca katledilen Özgecan kızımıza Allahtan rahmet diler acılı annesine ve babasına ailesine sabırlar diliyorum. AKP iktidarı döneminde kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmek bilmiyor. Bunlara dur demek için CHP iktidarına şiddetle ihtiyaç var. Bunun için 2015 seçimlerinde biz Çarşamba ilçe olarak hazırız. Aday adaylarımızda öyle bir enerjiyle yola çıktılar ki bu seçimlerde iktidarımız kaçınılmazdır. Köylümüz, emeklimiz, öğrencimiz, işçimiz memurumuz ezcümle ülkemize refah gelecek. Herkes için CHP iktidarını kuracağımız aday adaylarımızdan Atıf Tomrukçu, sizlere hitap edecek“ dedi. CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Çarşambalı partililere de şunları söyledi. “Beni hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Siyasi yaşamım boyunca Terme’de olduğu kadar Çarşamba’da da mücadele verdim. O dönemlerde benimle mücadele eden arkadaşlarımı da görüyorum burada. Onlarla 40 sene önce faşizme karşı verdiğim mücadelemiz bu sefer AKP faşizmine karşı verebilmek için huzurunuzdayım. Sizlerin de olurlarınızla bana ve arkadaşlarıma vereceğiniz yetkiyle, HERKES İÇİN CHP iktidarını kurulmasında tuğla üstüne tuğla koymaya hazırım” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum