BAFRA HEPİMİZİN EVİDİR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Belediyemizce çevre duyarlılığı konusunda hazırladığı broşürleri öğrencilere dağıttı

BAFRA HEPİMİZİN EVİDİR
14 Ocak 2016 - 18:19
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Belediyemizce çevre duyarlılığı konusunda hazırladığı broşürleri öğrencilere dağıttı. Broşür dağıtımı Bafra Belediyesi personeli tarafından okullarda gerçekleştirildi. Broşürde çevre duyarlılığı konuları yanında çevre temizliği konusunda da dikkat edilecek hususlara yer verildi ”dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan çalışma konusunda. ”Çevre duyarlılığı ve çevrenin temizliği konuları toplumsal birlik ve beraberlik içinde daha iyi sonuçlar vermektedir. Bu nedenle bir broşür hazırladık. Bunu geleceğimizi teslim edeceğimiz sevgili öğrencilerimize dağıttık. Toplum olarak Bafra’mızı evimiz olarak görmeliyiz. Biz çalışmalarımızı yürütürken hemşehrilerimizin de yardımlarını rica ediyoruz. En iyi temizlik kirletmemektir. Temiz çevre sağlıktır. Temiz toplum temiz kent gibi temaları işledik. Vatandaşlarımızdan yardım talep ettik.  Vatandaşlarımızdan özellikle çöplerini çöp konteynırlarının yanına değil, içine bırakmalarını, çöp konteynırlarına köz atmamalarını, molozları moloz alanlarına boşaltmalarını rica ettik ”dedi.
İŞBİRLİĞİ YAPARAK ÇEVRE TEMİZLİKLERİ YAPTIK


[gallery ids="42445,42446,42447"]
Bununla birlikte gürültü ve görüntü kirliliğine dikkat edilmesi gerektiğini, korno çalınmaması gibi pek çok konuyu belirttik ifade eden Başkan Şahin, ”Sosyal bir dönüşüme hep beraber imza atmalıyız. Biz daha öncede broşür çalışmaları yaptık. Bilboardlarda bu konuları vurguladık. İlçe milli eğitim müdürlüğümüz ve Okullarımızla işbirliği yaparak çevre temizlikleri yaptık. Bu çalışmalara Kaymakamımız, ben, okul müdürlerimiz, personellerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Artık bunların bir çalışma olarak kalmaması gerekiyor. Sonuç almalıyız. Bu nedenle gereken yaptırımları uygulamaya koyacağız. Hemşehrilerimin cezalı durumlara düşmemeleri için bizlere yardımcı olmaları gerekir. Bize gönülden yardımcı olacaklarına inanıyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum