Bafra TSO'da Kocabaş Dönemi

Bafra TSO da 01.10.2022 Cumartesi günü Meslek Komitesi üyelerinin seçimiyle başlayan seçim süreci, 08.10.2022 Cumartesi günü Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Meclis Başkan ve Başkan yardımcıları seçimiyle sona erdi.

Bafra TSO'da Kocabaş Dönemi
11 Ekim 2022 - 18:03
Bafra TSO Başkanlığına seçilen Serdal Sefa Kocabaş yaptığı açıklamada; Bafra TSO çatısı altında, “Ortak Akıl” ile çalışarak ve üzerimize düşen sorumluluğun farkında olarak; İş dünyasının mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, Oda mensuplarının menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamak başta olmak üzere, birçok önemli sorumluluğumuzun farkındayız. Bu farkındalık ile Bafra TSO Başkanlığında, başarılı işlere imza atacağız. Yeni dönemde, Odamızı iş dünyası ile birlikte yöneteceğiz. Ortak akıl ile hareket edip, Bafra’nın ticaretine, sanayisine, tarımına, istihdamına katkı sağlayacağız. Hep birlikte, çok güçlü olacağız. Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs iş insanları olarak bölgemizin gücüne birlikte güç katacağız.
Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuz ile tüm çalışma arkadaşlarımızın yaratacağı heyecanla her geçen gün hedeflerimizi biraz daha büyüterek üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getireceğiz.
Seçim sürecinde bize destek veren, vermeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca seçimlerin sükûnet içinde geçmesinde büyük emeği geçen başta İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Sandık Kurulu Görevlilerine, Bafra Emniyet Müdürü ve Personeline, seçimler süresince seçim sonuçlarını halkımıza yansıtan değerli Basın Mensuplarımıza, seçim sürecinde yoğun çalışma temposuyla çalışarak seçimin eksiksiz olarak tamamlanmasında gayret gösteren Odamız Genel Sekreteri ve Personeline, Meclisim, Yönetim Kurulum ve Şahsım adına şükranlarımızı sunarım.
Yönetim Kurulu Başkanı
SERDAL SEFA KOCABAŞ
Yönetim Kurulu Üyeleri
Tevfik Türken
Fatih Tunç
Niyazi Kesim
Turgay Özgür Topkaya
Sinan Şenocak
Sezgin Arslan
Meclis Başkanı
Hakan Yıldırım
Meclis Başkan Yardımcısı
İbrahim Hacıibrahimoğlu
Selahattin Ecrin Atmaca
Meclis Kâtip Üye
Cemil Musaoğlu
Genel Kurul Delegeliği
Atilla Şenocak
Hesapları İnceleme Komisyonu Üyeleri
Mustafa Öcal 
Volkan Yıldırım                                                                                                                                   Cumhur Uzun

Disiplin Kurulu Üyeleri
Ramazan Yılmaz
Ertuğrul Yavuz
Cengiz Kalay
Mustafa Çağlayan
Coşkun Atasoy
Şükrü Büyüker
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum