BAFRA'DA AÇIK OTO PAZARI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ,”571 metrekare alana sahip 4 nolu açık oto parkını Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi’nde kurduk” dedi

BAFRA'DA AÇIK OTO PAZARI
30 Mayıs 2016 - 23:49
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ,”571 metrekare alana sahip 4 nolu açık oto parkını Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi’nde kurduk” dedi.
Meslek Yüksek Okulu yanında ki oto park 13 Mayıs 2016 tarih ve 175 sayılı encümen kararı ile hayata geçirdiklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Aynı tarih ve karar nolu toplantısı ile Fatih Mahallesi Kale Sokak No:50’de bulunan yerde açık oto pazarını hizmete geçirdik” dedi.
3 ADET OTO PARKI HİZMETE SOKMUŞTUK
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “İlçemizde ki trafiği rahatlatmak için daha önce 3 adet oto parkı hizmete sokmuştuk. Meslek yüksekokulumuzun yanında 571 metrekarelik bir alanı daha açık oto park olarak kullanılması için değerlendirdik. Ayrıca Fevzi Çakmak Mahallemiz Sanayi Sitesi 8. Sokak üzerinde açık oto pazarı kuruluyordu. Burada bir düzensizlik oluşmaması için Fatih Mahallemizde eski hayvan pazarının bulunduğu alanda oto pazarını açıktık ”diye konuştu.
8 SOKAKTA YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
Yün Pazarı civarında yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şahin “Yaz dönemi ile birlikte yapılacak olan çalışmalarımızı planlamış ve hazırlıklarını tamamlamıştık. Bu çalışmalarımız yün pazarı olarak bilinen çok büyük bir alanda ve orada ki 8 sokakta yoğun bir şekilde devam ediyor. Kaldırımlar yapılıyor. Yol çalışmaları da başlayacak. Çeşitli cadde ve sokaklarımızda asfalt ve yama çalışmaları yapıyoruz.  Bu çalışmalarımız yaz mevsimi boyunca devam edecektir” dedi.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum