BAFRA'DA SÜNNET ŞÖLENİ

Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni’nin 14’üncüsü Ali Kale Turistik Tesisleri Mesire Alanında gerçekleştirildi

BAFRA'DA SÜNNET ŞÖLENİ
12 Ağustos 2017 - 00:11
Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni’nin 14’üncüsü Ali Kale Turistik Tesisleri Mesire Alanında gerçekleştirildi.
Hastanede uzman sağlık ekipleri tarafından sünnet edilen 70 çocuk için bugün de Şölen düzenlendi. Aynı gün saat 14.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı önünde toplanılıp konvoy yapıldı. Üstü açık otobüsle şehir turu atan çocuklar ellerinde bayraklarla halkı selamladılar, Çetinkaya Köprüsünden geçerek şölen alanına geldiler. Bafra Belediyesi Ali Kale Turistlik Tesisleri Mesire Alanında gerçekleşen sünnet şöleni Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
RAMAZAN AYLARINDA 6 BİN KİŞİLİK YEMEK DAĞITIMI YAPTIK
14 yıl önce başlayan  sünnet şöleni geleneğin sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Zihni Şahin, ”Bugün burada bu anlamda bir aradayız, 70 tane çocuğumuz sünnet edildi, onların mutluluğunu paylaşmak için onlarla burada bu güzellikleri paylaşmak için bir aradayız. “Sevinçler paylaşıldıkça büyük, acılarda paylaşıldıkça azalır” derler. Bu kıymetli ailelerimizin ve sevgili yavrularımızın sevinçlerini paylaşmak için buradayız. Belediye olarak, geleneksel sünnet şölenlerimizin dışında da sürekli olarak evlerinde yemek yapanı olmayan yaşlılarımızla, evlerinde hasta olduğu için evde yemek yapanı olamayan 3 yüz aileye de sürekli yemek götürerek onlara bu hizmeti sunuyoruz. Ramazan aylarında 6 bin kişilik yemek dağıtımı yaptık. İhtiyaç sahiplerine sosyal yardım adı altında yardımlarımız sürüyor. Bu arada  ben o aileler adına da katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
İSTİHDAM KONUSUNDA İLÇEMİZİ RAHATLATACAĞIZ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasının sonunda şunları ifade etti: “İlçemizin ova olması nedeni ile tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için çalışıyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde büyük gelişmeler sağladık. Sera ve Medikal OSB ile istihdam konusunda ilçemizi rahatlatacağız. Turizmde Bafra’mızın gelişmesini sağlama adına üniversiteleşme hedefimiz bulunuyor. Bafra olarak beraberce bir şeye kilitlendik. Biliyorsunuz 5 Ana hedefimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Bafra’mızda çok güzelliklerimiz var. Kuş Cennetimiz, Barajlarımız, Kaya Mezarlarımız vesaire ilçemize güzellik katıyor. Yakın zamanda Kapıkaya’da Yamaç Paraşütü organizesi yaparak orada büyük bir festival gerçekleştirdik. Emek veren herkese teşekkür ediyorum.”
Tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Şahin, konuşmasının sonunda çocuklara hediyelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Program Tasavvuf Müziği konseri ile devam ederken bir yandan da yemek ikramında bulunuldu. Sünnet Şölenine, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, eşi Şükriye Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Çamaş, İsmail Kurt, daire müdürleri, muhtarlar, çevre ilçelerden misafirler ve vatandaşlar katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum