Bafralı Gazetecilerden Rektör Bilgiç'e Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof

Bafralı Gazetecilerden Rektör Bilgiç'e Ziyaret
01 Şubat 2017 - 11:05
7- Boş kalıp haberOndokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’in tebrik ziyaretleri kapsamında bu kez konukları Bafralı gazeteciler.
Bafra Altınova Gazetesi imtiyaz sahibi Bilal Murtazaoğlu, Bafra Kızılırmak Medya Grubu imtiyaz sahibi Ferdi Ünlü, gazeteci Abdullah Özdemir ve muhabir Ahmet Uncu Rektör Bilgiç’e tebrik ziyaretinde bulundular.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Bafra Altınova Gazetesi imtiyaz sahibi Bilal Murtazaoğlu, Rektör Bilgiç ve ekibini yeni görevlerinden ötürü kutlayarak yeni dönemin başta üniversite ve Samsun için hayırlı olması temennisinde bulundu. Murtazaoğlu görüşmede ayrıca Bafra Altınova Gazetesi’nin çalışmaları hakkında Rektör Bilgiç’e bilgilendirmede bulunarak Türkiye’nin geleceğinin inşasında üniversitelere büyük görevler düştüğünü belirterek medya temsilcileri olarak kendilerinin de kalemleriyle bu sürece destek vereceklerini söyledi.
1 2Bafra Kızılırmak Medya Grubu imtiyaz sahibi Ferdi Ünlü, OMÜ’nün başta Samsun ve Türkiye adına değerler üretmeye, bunun yanı sıra geleceğe uzanan yolda yoluna kararlılıkla yürüyeceğine inandıklarını dile getirdiler.
Konuklarımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Bilgiç ise zor şartlar altında görevlerini ifa eden ve halkın gözü, kulağı ve sesi olmayı amaç edinerek önemli bir misyonu yerine getiren medya mensuplarını takdir ettiklerini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum