BAHÇEŞEHİR OKULLARI'NIN PANELİNE KATILDILAR

Bahçeşehir Okulları’nın düzenlediği panele katılan; Samsun Büyükşehir Anakent Basketbol Takımının Baş Antrenör Ayhan Kalyoncu, Altyapı Koordinatörü, Remzi Aydın ve oyuncular; Jerry Alexander Smith, Ou

BAHÇEŞEHİR OKULLARI'NIN PANELİNE KATILDILAR
08 Ekim 2016 - 09:50
Bahçeşehir Okulları’nın düzenlediği panele katılan; Samsun Büyükşehir Anakent Basketbol Takımının Baş Antrenör Ayhan Kalyoncu, Altyapı Koordinatörü, Remzi Aydın ve oyuncular; Jerry Alexander Smith, Ousmane Drame, Ercan Bayrak, okul ziyareti kapsamında önce okulu dolaşıp daha sonra okulun minik hayranlarıyla buluştular.
BAŞARILI OLMANIN SIRLARINDAN BAHSETTİ


[gallery ids="59243,59244,59245"]

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıtan oyuncular yine her zamanki gibi zor anlar yaşadılar. Yaklaşık 1 saat süren etkinlikte basketbolcularımız ve öğrenciler arasında eğlenceli diyaloglar gerçekleşti. Panelde kısa bir konuşma yapan baş antrenör Ayhan Kalyoncu; sürekli gelişen teknolojinin küçük çocuklara ve gençlere ne gibi yararları ve zararları olacağından bahsederken bunu kendi ikiz çocuklarından örnek vererek devam etti. Baş antrenör Kalyoncu Aslında hem spor yapıp hem de derslerinde başarılı olmanın sırlarından bahsetti. Konuşmaya yeni sezonda, kendilerine destek olmak için onları maçlarına davet etti. Panelin bitiminde öğrencilerle şut atışı kullandılar ve panel için bize bu ortamı sunan ve zaman ayıran okulun genel müdürü Sayın Savaş Boyar’a destekleri için teşekkür ziyaretinde bulunarak paneli sonlandırdılar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum