BAKAN KILIÇ VE VALİ KAYMAK'TAN 15 TEMMUZ ŞEHİDİNE ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali Aksu’nun kabrini ziyaret etti

BAKAN KILIÇ VE VALİ KAYMAK'TAN 15 TEMMUZ ŞEHİDİNE ZİYARET
11 Temmuz 2017 - 19:30
Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali Aksu’nun kabrini ziyaret etti.
Alaçam ilçesinin Doyran Mahallesi'ne gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak mezarlık girişinde 15 Temmuz’da İstanbul Esenler'de şehit olan Muhammet Ali Aksu’nun annesi Ezine Aksu ve İstanbul Boğaz Köprüsü'nde tankın altında kalarak şehit olan Sevgi Yeşilyurt’un annesi Gülbeyaz Yeşilyurt’a başsağlığı dileklerini iletti.
Daha sonra Doyran Mahallesi Mezarlığında Kur'an-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından dua yapıldı. Yapılan duanın ardında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali Osman Kaymak ve beraberindeki heyet 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali Aksu’nun mezarına gül bırakarak dua etti.
Anma programına ayrıca, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar,  İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum