BAKAN KILIÇ'TAN ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberinde Vali İbrahim Şahin,  Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine taziye ziyaretind

BAKAN KILIÇ'TAN ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
20 Ocak 2016 - 12:42
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberinde Vali İbrahim Şahin,  Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve beraberinde Vali İbrahim Şahin, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Ordulu Uzman Çavuş Nuh Özdemir’ in ağabeyinin evine gelerek şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.
SORUNLARINIZI GİDERMEK GÖREVLERİMİZDIR

Samsun’un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan şehidimizin ağabeyinin evine gelerek babası Mehmet Özdemir, Annesi Esma Özdemir, ağabeyi Ufuk Özdemir ve kardeşleri ile görüşüp bir süre onlarla sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberinde Vali İbrahim Şahin, her ne ihtiyacınız olursa sizlerin ihtiyaç ve sorunlarınızı gidermek görevlerimizin önceliği arasındadır diyerek taziyede bulundu.
KUR’AN-I KERİM OKUNARAK DUA EDİLDİ
Taziye ziyaretinde İlçe Müftüsü Yahya Polat tarafından şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’ in ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Taziye ziyaretine ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok katıldı.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum