BAKANLI İFTARA BÜYÜK İLGİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi, geleneksel toplu ilçe iftar programlarına Havza ile devam etti

BAKANLI İFTARA BÜYÜK İLGİ
08 Temmuz 2015 - 11:09
Samsun Büyükşehir Belediyesi, geleneksel toplu ilçe iftar programlarına Havza ile devam etti. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın da katıldığı iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi ikramı ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleşen geleneksel toplu iftar yemeği, Kevser Camii önündeki parkta düzenlendi. Görsel şölenlerin de yer aldığı iftara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Meclis Gurup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde Havzalılarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, çocukları sevip hatıra fotoğrafı çektirdi. Yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, ilçe halkının da sorunlarını dinledi. İftarın ardından Havzalılara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, halkla iç içe iftar programlarını çok önemsediğini belirterek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “Herkesin evinde orucunu açacak bir tas yemeği ile iki dilim ekmeği olmasına rağmen toplu iftar yemeğine gelen, aynı masa etrafında bizimle birlikte oruç açan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Burayı gül bahçesine çevirdiniz Allah sizden razı olsun. Ramazan demek, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve paylaşmak demektir. Bu akşam Havzalılar, tüm bu güzellikleri bir kez daha sergiledi. Rabbim Ramazan dualarınızı ve orucunuzu kabul etsin. Bayrama kadar bir daha gelemeyebiliriz. O yüzden Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

Akşam namazının ardından belediye tarafından yaptırılan kafede vatandaşlarla çay sohbeti yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum