Baki görevi devraldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak Başkan seçilen Samsun Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin çiçeği burnunda Başkanı Ahmet Haşim Baki, görevin

Baki görevi devraldı
10 Mart 2015 - 22:35
Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak Başkan seçilen Samsun Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin çiçeği burnunda Başkanı Ahmet Haşim Baki, görevini kayyumdan devraldı

Samsun Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'nde devir teslim heyecanı vardı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Ahmet Haşim Baki, düzenlenen devir teslim töreniyle Başkanlık görevini kayyumdan devraldı. Birliğin çiçeği burnunda yeni Başkanı Baki, hedeflerinin birlik içerisinde birlik ve beraberliği sağlamanın yanında üreticilerin şartlarını iyileştirmek olduğunu söyledi.

'Herkesin Başkanıyım'

Görevi devralan Baki, kongrenin geride kaldığına işaret ederek, bundan sonra birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirtti. Birliğe bağlı bütün üreticilerin Başkanı olduğunu ifade eden Baki, "Çok şükür kongremizi tamamladık. Sorumluluğumuzun farkındayız. Ben bütün üyelerimizin başkanıyım. İnşallah bundan sonra kısır çekişmelere meydan vermeden, birlik ve beraberlik içerisinde hem birliğimizi daha ileriye taşıyacağız hem de üreticilerimizin imkânlarını daha da iyileştireceğiz" dedi.

Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin Türkiye ekonomisi açısından önemine de dikkat çeken Başkan Baki, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini teşvik edici çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum