Bakoğlu, Gençleri mutlu görmek bizleri de çok mutlu etmiştir.

Gençlerin Samsunum 1 Gemisi ile Karadeniz keyfi

Bakoğlu, Gençleri mutlu görmek bizleri de çok mutlu etmiştir.
13 Kasım 2014 - 22:30
Gençlerin Samsunum 1 Gemisi ile Karadeniz keyfi.

Bakoğlu, Gençleri mutlu görmek bizleri de çok mutlu etmiştir. 

Atakum Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının düzenlemiş olduğu bir organizasyonla, Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesinin de katkılarıyla Özören köyü Erkek yatılı kuran kursu ve Taflan Yatılı kız kuran kursu öğrencileri güzel havanın tadını çıkardı.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu "17 farklı ilçeden gelen gençlerimizi yoğun ders temposundan biraz olsun uzaklaştırarak stres atmaları amacıyla Büyükşehir ve Atakum Belediyelerinin de destekleriyle Samsunum1 gemisi ile güzel bir gün geçirmelerine vesile olduk. Gençleri mutlu görmek bizleri de çok mutlu etmiştir. Bu vesile ile bizim yapmış olduğumuz bu çalışmaya seve seve destek veren Büyükşehir belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a ve Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Atakum İlçe Müftüsü İsmail Keskin gençlere böyle bir imkân sunan Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu'na ve destek veren Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

Samsunum 1 gemisi ile havanın da güzel olması nedeniyle gönüllerince bir gün geçiren gençler emeği geçenlere minnettar olduklarını ifade ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum