BALKANLARDA JUDO RÜZGÂRI

Balkan Judo Birliği (BJU) 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 02-03 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek'in Bihaç kentinde düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonasında, hazırlıklarını Samsun

BALKANLARDA JUDO RÜZGÂRI
07 Haziran 2018 - 13:54
Balkan Judo Birliği (BJU) 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 02-03 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek'in Bihaç kentinde düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonasında, hazırlıklarını Samsun TOHM’da tamamlayan Millilerimiz 8 sporcu ile katıldıkları şampiyonadan 7 madalya ile döndüler.
GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ
TOHM ve Milli takım Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, ”Antrenörlerimiz  Furkan Orhan, Erkut Şahin, Dilgam Aliyev ve Erdal Doğan ile birlikte 2 yıl önce ümit erkekler kategorisinde güçlü takım kurabilme sıkıntısı yaşanırken, bu yıl Balkan şampiyonası ve Avrupa şampiyonası için iki ayrı takım kurabildik. Balkan şampiyonasına 8 sporcu ile katılan ikinci takımımızın elde ettiği 7 madalya ise bizim için gerçekten bu bağlamda değerli olmuştur.  Çünkü, 2017 yılında Samsun TOHM ile entegre ettiğimiz milli takımımızın bu yükselişi yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunun göstergesidir” dedi.
Şampiyonada Alınan Dereceler:

50 Kg Fırat Çekim               Birinci

60 Kg Abdul Aziz Kara        Birinci

60 Kg Enes Uysal               İkinci

66 Kg Niyazi Gökçen          Birinci

73 Kg Abidin Karabulut       Üçüncü

90 Kg Abdullah Solakoğlu  Üçüncü

90 Kg Çağrı Yılmaz             İkinci

81 Kg Cem Ata Demirtaş     Beşinci

Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum