BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Samsun Fakirleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, ”Derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda takdir ve teşekkür belgesi getiren başarılı öğrencilerimizin alın teri karşılığı olan maddi

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
26 Temmuz 2016 - 22:03
4Samsun Fakirleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, ”Derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda takdir ve teşekkür belgesi getiren başarılı öğrencilerimizin alın teri karşılığı olan maddi değeri az fakat manevi yönü çok büyük olan ödülleri dağıtmak için burada toplandık. Öncelikle sizlerin yetişmesinde büyük emeği olan anne, baba ve öğretmenlerinizi  canı gönülden kutluyorum "dedi.
Bugün burada yüz on yedi başarılı öğrencimize ayakkabı, nakit para ve Samsunspor forması ile ayrıca anneye ödül olarak ayakkabı vermediklerini belirten Başkan Vural, ”Bu yardımları bize ulaştıran hayırseverlere de canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz gecesi ülkemiz çok büyük bir sıkıntı atlatmıştır. FETÖ terör örgütü ve onun iş birlikçileri olan dış güçler demokrasimizi ortadan kaldırmak için hain planlarını devreye sokarak halkın iradesiyle parlamentomuzu ve cumhurbaşkanımızı ortadan kaldırmaya kastetmişlerdir. Ne üzücüdür ki bunlar yüksek eğitim almış hain beyinlerdir. İşte ülke olarak sağlıklı bir eğitime ne kadar ihtiyacımız olduğu ortaya çıkmıştır. Dernek yönetimi olarak bu ihaneti şiddetle ve nefretle kınıyoruz" dedi.
6 5 2ZEKİ YAVRULARIMIZI NAMERDE MUHTAÇ ETMEYELİM
Eğitiminde başarılı ve zeki çocuklarımız yıllarca FETÖ terör örgütü tarafından toplanarak milletten aldıkları bağışlarla kendilerine melek süsü vererek bu yavrularımızı şeytanın içgüdüsüyle yetiştirildiğini vurgulayan Başkan Vural,” Çocuklarına iyi bir eğitim aldırmak isteyen birçok çaresiz aile bunlara güvenerek çocuklarını teslim etmişlerdi. Fakat yetiştirdiği nesil bugün ülkemizi ne hale getirmek istedi! İşte dernek olarak çocuklarımızı bu gibi ihanet çetelerinin eline bırakmamak için gece gündüz çalışmaktayız. Gelin bu pırlanta gibi yavrularımıza hep beraber sahip çıkalım ve eğitimleri ile ilgili ne gerekiyorsa yapmak için seferber olalım. Bildiğimiz gibi okulların açılmasına az bir zaman kaldı. Hayırseverlere sesleniyorum. Çocuklarımızın her zamanki gibi ihtiyacı olan başta nakit para olmak üzere kırtasiye, çanta, bot, mont vb. ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yardımlarınızı bekliyoruz. Gelin bu yoksul ve zeki yavrularımızı namerde muhtaç etmeyelim ve şer odaklarına kaptırmayalım. Devletimizin okullarında ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle eğitimlerini devam ettirelim. Bu kafatasçılarına asla izin vermeyelim" diye konuştu.
3 1EZANLARIMIZ DİNMESİN. BAYRAĞIMIZ İNMESİN
"Durumu uygun olan herkesten bir öğrencinin eğitimini üstlenmesini talep ediyoruz" diyen Başkan Vural sözlerine söyle devam etti; "Biliyorsunuz ki sahipsiz kuzuları kurt çabuk kapar. Bu kuzularımızı kurda kaptırmayalım. Rabbim bize bir daha 15 Temmuzları yaşatmasın. Şanlı ordumuzu zanlı orduya çevirmek isteyenlere fırsat vermesin. Ezanlarımız dinmesin. Bayrağımız inmesin. Güzel yurdumuz asla bölünüp parçalanmasın. Gelecek nesillerimize kendimize beddua ettirmeyelim. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dedik fakat yanılmışız. O yılan en sonunda bizi zehirlemeye kalktı.”
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum