Başbakan Recep Tayip Erdoğan Yerel seçimlerde, Tekkeköy'ü alın gelip ilçe meydanında konuşma yapacağım sözünü yerine getirdi.

BAŞBAKAN TEKKEKÖY’DE HALKA SESLENDİ Yerel Seçim öncesi Samsun’a gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan "Tekkeköy'ü alın gelip ilçe meydanında konuşma yapacağım"  sözü unutmadı ve ilçeyi ziyaret ede

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Yerel seçimlerde, Tekkeköy'ü alın gelip ilçe meydanında konuşma yapacağım sözünü yerine getirdi.
06 Temmuz 2014 - 18:54
BAŞBAKAN TEKKEKÖY’DE HALKA SESLENDİ

Yerel Seçim öncesi Samsun’a gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan "Tekkeköy'ü alın gelip ilçe meydanında konuşma yapacağım"  sözü unutmadı ve ilçeyi ziyaret ederek Tekkeköy meydanda halka seslendi.

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Canik Belediyesi'ne ait hizmet binasının açılış törenin ardından Tekkeköy ilçesine gitti. Yerel seçim öncesi Samsun'a gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan, "Tekkeköy'ü alın gelip ilçe meydanında konuşma yapacağım" sözü vermişti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, 5 Temmuz Cumartesi günü geldiği Samsun'da bugün verdiği o sözü yerine getirerek Tekkeköy ilçesine geldi. Başbakan Erdoğan, Tekkeköy ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bazıları şunu söylüyor. Ne olur bizi bırakma. Böyle bir şey yok. Aday olduk bu yoldayız. Cumhurbaşkanlığı makamını oturalım dinlenelim diplomasi görüşmeleri yapalım olarak görmüyoruz. Her şeye bakmaya devam edeceğiz. Tekkeköy’ün yolunun İstanbul’un boğaz köprüsünün takipçisi olacağız. Bizim uluslararası camiada Türkiye'yi getirdiğimiz noktalar ortadadır. Bu süreci aynı kararlıkla devam ettireceğiz. Türkiye eski Türkiye değil. Şimdi yeni Türkiye var. Kimsenin yüzüne bakmadığı bir Türkiye vardı. Artık gündem belirleyen bir Türkiye var. Bizi bölmek istediler. Buna fırsat vermedik. Afyonkarahisar'dan yola çıktığımızda tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan dedik. Bayrağımızın yanına asla bir bayrak koymayız. Zaman zaman bölücü terör örgütlerinin yaptıkları saygısızlığı gördünüz. Geçen Gaziosmanpaşa'da yaşanan olayı biliyorsunuz. Bayrağımıza yapılanların takipçisiyiz. Bundan sonra bunu yapanlar bedelini ağır öderler. Bu bayrak şehidimizin simgesidir. Terör örgütü mensubunun bayrağımıza yaptığını gördünüz. 10 Ağustos'ta bunlara sandıkta ders verin. IMF bizden borç istedi. Veren el alan elden üstündür. Biz depremlerin altında kalmadık. Faize vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz dedik. Bizi bölemeyecekler. Aramıza fitne sokamayacaklar" diye konuştu.

Başbakanın konuşmasının ardından Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Erdoğan’a Tekkeköy’ün temsili anahtarını hediye etti.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum