BASININ SUSTURULDUĞU YERDE DEMOKRASİ OLMAZ

MHP Aday Adayı Muzaffer Candemir Atakum, Canik ve Bafra'da seçim çalışmalarını sürdürdü

BASININ SUSTURULDUĞU YERDE DEMOKRASİ OLMAZ
25 Mart 2015 - 22:43
MHP Aday Adayı Muzaffer Candemir Atakum, Canik ve Bafra'da seçim çalışmalarını sürdürdü.

Canik İlçe teşkilatında partililer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Candemir burada büyük ilgi ile karşılandı. 7 Haziran seçimlerinin herkes açısından hayati bir seçim olduğunu belirten Candemir, " Bir tarafta AKP'nin çözüm süreci adı altında yutturmaya çalıştığı çözülüş süreci milletimizi ve devletimizi siyasi açıdan adeta uçurumun eşiğine getirmiş, diğer taraftan ise özellikle 17-25 Aralık 2013 tarihi itibariyle ortaya saçılan delillerle gözümüze sokulan rüşvet ve yolsuzluk bataklığı da milletimizi ve devletimizi sosyal ve ekonomik açıdan çöküşe sürüklemektedir. AKP Hükümeti, bölücü terör örgütü seçme hayali ile yanıp tutuşmaktadır" dedi.

Gündem değiştirerek herşeyi sattılar…

Canik İlçe Başkanlığında partililerle sohbet eden Candemir , "Canik'in sorunlarını iyi biliyorum. Bunların çözümü için aday oldum. MHP iktidarında rant sağlayanlardan hesap soracağız. Türkiye'nin nereye gittiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu millet hatırlamaya başladığında hesabı çok iyi sorar. Aldatmaca ve kandırmaca ile ülke yönettiler. Balyoz dediler, Ergenekon, dediler gündem değiştirerek her şeyi sattılar, orduyu ve kurumları talan ettiler" diye konuştu.

İNŞAATSEKTÖRÜNÜ TOKİ İLE REKABETE SOKTULAR

Canik İlçesinin ardından Atakum'a geçen Muzaffer Candemir, Atakum MHP İlçe Başkanı Mehmet Uzun tarafından karşılandı. Candemir Burada yaptığı konuşmada, " Vatandaş bir şey görmesin, duymasın diye basını ele geçirdiler. Basın özgürlüğü kalmadı. Basının özgür olmadığı, susturulduğu yerde demokrasi olmaz. Samsun'da satmadıkları kamu yatırımı kalmadı. 30 bin kişiden fazla vatandaşımız işinden oldu. Ekonomi çöktü. Samsun'un tek aktif sektörü olan inşaat sektörünü TOKİ ile rekabete soktular. Ucuz ev satıyoruz diye yapsatçıların 90 bin liraya sattığı evi vatandaşa 100 bin liraya sattılar" şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZ 7 HAZİRAN'DA AKP'YE DUR DİYECEK!

TOKİ'nin arsa parası, proje bedeli, ruhsat parası vermediğini bildiren Candemir, "Bu da % 50 maliyet azlığı demektir. Biz bu haksız rekabeti önleyeceğiz. Hesabını soracağız. Hesap sormak için aday oldum. Yetki ellerinde, kalem ellerinde kalemle eşkıyalık yapıyorlar. Milletimizin AKP Hükümetini daha fazla taşıması mümkün değil. Hükümet değişikliği şarttır ve son tarih 7 Hazirandır. 7 Haziran 2015 tam anlamıyla karar anı ve gerçek bir dönüm noktasıdır. İnanıyoruz ki milletimiz 7 Haziranda AKP'ye dur diyecektir. MHP Olarak sorunlarınızı biliyoruz, çözmeye geliyoruz" dedi.

MİLLETİMİZİN HER FERDİ BORÇ SARMALI İÇİNDE

Candemir açıklamasını şöyle tamamladı: " Milletimizin hali perişanken AKP'nin sayısı birkaç bini geçmeyen mutlu azınlığı hariç, milletimizin her ferdi borç sarmalı içinde ekonomik sıkıntılarla boğuşmakta, sürekli olarak geleceğinden endişe duymaktadır. Bu endişe hali ise, AKP'nin en önemli silahı durumundadır. Deyim yerinde ise AKP, hükümet değişikliği olursa ortaya çıkabilecek krizin altından kimsenin kalkamayacağını, şeklinde algı operasyonu ile milletimizi sürekli olarak tehdit etmektedir."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum