BAŞKAN AKSU'NUN 23 NİSAN MESAJI

Belediye Başkanı Kerim Aksu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

BAŞKAN AKSU'NUN 23 NİSAN MESAJI
22 Nisan 2015 - 15:16
Belediye Başkanı Kerim Aksu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Aksu mesajında şu görüşlere yer verdi; “Kurtuluş mücadelesini başarıyla gerçekleştiren Türk Halkı, 23 Nisan 1920 tarihinde toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi ile milletin egemenliğini, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilan etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti üzerinde dün olduğu gibi bugün de iç ve dış odakların sinsi saldırıları hissedilmektedir. Cumhuriyet’in yıpratılması, millet egemenliğinin sığlaştırılması çabaları asla başarıya ulaşamayacaktır. Büyük Önderimiz Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında milletin egemenliğinde Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak ilan eden Mustafa Kemal Atatürk, bugünü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramdır. Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gelecek nesillere aktarmak hepimizin en önemli görevidir.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan atalarımıza minnetlerimizi sunar, geleceğimiz çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum