BAŞKAN BELUR'DAN ENGELLİLERE KUTLAMA

Engellilerin toplumdaki varlıklarını kabul etmek ve hayatlarını kolay bir şekilde devam ettirebilmelerini sağlamak başlıca görevlerinden biri olduğunun bilincinde olan Ayvacık belediyesi üzerine düşen

BAŞKAN BELUR'DAN ENGELLİLERE KUTLAMA
11 Mayıs 2016 - 20:52
Engellilerin toplumdaki varlıklarını kabul etmek ve hayatlarını kolay bir şekilde devam ettirebilmelerini sağlamak başlıca görevlerinden biri olduğunun bilincinde olan Ayvacık belediyesi üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor ve engelli vatandaşlara her türlü ihtiyacını imkânları doğrultusunda karşılamaya çalışıyor.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur  İlçe mahallelerinde gerçekleştirdiği vatandaş gezileri esnasında tespit ederek tanıdığı İlçe mahallelerinde engelli olan vatandaşların önünden engelleri kaldırarak daha rahat yaşam sağlamaları adına ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli olan yardımlarda bulunuyor.
Ayvacık Belediye Başkanımız Mustafa Belur; “Engellilerimizin hayata engelsiz bir şekilde katılımlarının sağlanması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için toplum olarak, birey olarak, kurum ve kuruluşlar olarak hepimize ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir. Belediyemiz her zaman engelli bireylere engelsiz bir yaşam sağlamak için hizmet üretmeyi kendisine görev edinmiştir. Hayatlarını kolaylaştıracak ve çözüme ulaşılabilmelerini sağlayacak tüm belediye hizmetleri sunulmaya çalışılmaktadır.
Belediye olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza imkânlarımız ölçüsünde yardım eli uzatmaya çalışıyoruz. İlçemize hizmet etmenin yanı sıra mağdur durumda olan vatandaşlarımızın da yanında olmaya gayret gösteriyoruz.
Her yapılan yardımlarda ihtiyaç sahibinin gözlerindeki sevinci gördüğümde içinde bulunduğum mutluluğu tarif edemem. Engelli vatandaşlarımız da diğer vatandaşlarımız gibi eşit muamele, itibar görmeleri ve toplumun bir parçası olma gibi haklara sahip olmalıdırlar. Bizim üzerimize düşen görev engelli vatandaşlarımıza tüm haklarından faydalanmaları için imkân ve fırsatlar sağlamak olmalıdır.
Toplumun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili sorunların çözümünde duyarlılığın artmasını diliyor, bu vesile ile 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutluyor, İlçemizde, Ülkemizde ve tüm dünyada engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum