BAŞKAN BELUR'UN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Hayatımızın en değerli varlıkları, sevginin, şefkatin, merhametin, fedakârlığın sembolü, her şeyin en iyisine en güzeline layık olan, en büyük hazinemiz annelerimizdir

BAŞKAN BELUR'UN ANNELER GÜNÜ MESAJI
07 Mayıs 2016 - 13:43
Hayatımızın en değerli varlıkları, sevginin, şefkatin, merhametin, fedakârlığın sembolü, her şeyin en iyisine en güzeline layık olan, en büyük hazinemiz annelerimizdir.
Tükenmek bilmeyen sevgi ve hoşgörüleri ile daima içimizi ısıtan ve yanlarında huzur bulduğumuz annelerimiz, toplumların biçimlendirilmesinde de son derece önemli bir rol üstlenmektedir. Annelerimize hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermemiz gerekmektedir.
Tarihin her döneminde, milletin bağımsızlığında ve varlığını sürdürmesinde, annelerimizin de çok büyük payı olduğunu göz önüne alarak, kadınların toplumsal hayatta da daha etkin olması, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayacaktır.
Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin de her zaman yanlarında olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Onlar yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, saygı ve selamlarımı iletiyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum