Başkan Doğan 'Daha Hızlı Samsun" İçin Çalışmalar Sürdürüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin daha hızlı Samsun hedefi doğrultusunda çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan Doğan 'Daha Hızlı Samsun" İçin Çalışmalar Sürdürüyor
06 Ağustos 2024 - 22:02
Büyükşehir’in yaptığı çalışma ile tek yön olan Atatürk Bulvarı yan yolu, çift yönlü hale getirildi. Çalışmalar ile trafik sirkülasyonun daha hızlı hale getirilmesi hedefleniyor.
İlkadım ilçesindeki Atatürk Bulvarı yan yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürürken yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Tek yön olarak kullanılan yan yolun yeni yapılan çalışmalarla çift yönlü hale getirilerek trafik sirkülasyonun daha hızlı sağlanması hedefleniyor.
Samsun’da şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla tek yönlü yan yolun çift yönlü hale getirilmesi için çalışmalarında sıcak asfalt serimi tamamlandı. Çalışmalar doğrultusunda bin 600 metrelik yolda trimer kazı, sıcak asfalt serimi ve ana yola bağlantı için hızlanma cebi de eklenerek ulaşım konforlu hale getirildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi vatandaşların çokça talep ettiği yolda son olarak kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.
Daha hızlı samsun için çalışmalarımız devam ediyor
Daha hızlı Samsun için çalışmaların devam ettiğini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizde ulaşımın konforlu hale getirilmesi ilk hedeflerimizden birisi. Bu doğrultu da ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Atatürk Bulvarında bulunan yan yolun genişletilmesi ve geliş-gidiş güzergahının olması bizlerden istenen taleplerden bir tanesiydi. Ekiplerimizin sıcak asfalt serimini yapmasının ardından yolu şehrimizin hizmetine sunmuş olduk. Samsun’umuza hayırlı olsun” diye konuştu.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum