BAŞKAN DÜNDAR'DAN GENİŞ KATILIMLI İFTAR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Adapark’ta düzenlediği iftar yemeğinde yargı mensupları, oda başkanları, muhtarlar ve daire amirleriyle orucunu açtı

BAŞKAN DÜNDAR'DAN GENİŞ KATILIMLI İFTAR
28 Haziran 2016 - 19:39
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Adapark’ta düzenlediği iftar yemeğinde yargı mensupları, oda başkanları, muhtarlar ve daire amirleriyle orucunu açtı.
1Çarşamba Belediyesi tarafından Adapark Göl Restoran’da düzenlenen iftar programında, tayinleri sebebiyle ilçeden ayrılan Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Karaca, Cumhuriyet savcıları, Özgür Yalçın, Hacer Akman, Cemalettin Karahan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Gökçen Akpınar ile Belediyeden emekli personeller Turgut Pakgör ve Enver Akça’ya plaket verildi. 2
İftar programına Kaymakam Caner Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Kazım Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin, Belediye meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve oda başkanları katıldı.
3BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN
Ramazan Ayının Müslümanlar için önemine değinen Belediye Başkanı Dündar, “Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde bizi Ramazan Bayramına ulaştırsın. Çok özel günler yaşıyoruz. Ramazan ayı içerisinde tekrardan bir muhasebe yapmak gerekir. Kendimizi hayatın her anlamında bir muhasebeye tabii tutmalıyız. Allah inşallah hepimize bu güzel ayı en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip eder. Bu mübarek ayın şehrimiz başta olmak üzere memleketimiz ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ülkemizin son günlerde terör belasıyla sınanıyor. Bu mübarek ayda bile eli kanlı terör örgütü ülkemize saldırmaya devam ediyor. Bu süreçte şehitler verdik. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Allah devletimize milletimize zeval vermesin” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum