Başkan Genç, her akşam 'a haber'de

Canik Belediyesi Ramazan'a dolu dolu bir programla girerken, Belediye Başkanı Osman Genç de her akşam iftar öncesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'ndan 'a haber'de canlı yayınlanacak Ramazan

Başkan Genç, her akşam 'a haber'de
18 Haziran 2015 - 18:41
Canik Belediyesi Ramazan'a dolu dolu bir programla girerken, Belediye Başkanı Osman Genç de her akşam iftar öncesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'ndan 'a haber'de canlı yayınlanacak Ramazan programına katılacak.

Canik'te vatandaşlar yıl olduğu gibi bu yıl da Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda belediye tarafından kurulan iftar sofrasında iftarlarını açacak, ardından Ramazan Günleri Etkinliklerinde Ramazan nostaljisi yaşayacaklar. Her akşam aynı anda 2 bin 500 kişinin iftar açacağı meydana aynı zamanda ulusal haber kanalı 'a haber' de canlı yayınla bağlanacak.

HER AKŞAM 19.00-21.00 ARASINDA

Her akşam 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan canlı yayına bazı akşamlar Canik Belediye Başkanı Osman Genç de katılacak. Başkan Genç, Canik Belediyesi’nin hizmetlerini anlatırken, bazı akşamlar da vatandaşlarla söyleşiler yapılacak. Canik Belediyesi tarafından 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Ramazan Günleri Etkinliklerinde vatandaşlar, eski Ramazan günlerinin manevi iklimini yaşayacak. Birçok sanatçının yer alacağı etkinlikler kapsamında semazen, mehteran, kukla, illizyon, stand-up, jonglör gösterilerinin yan sıra, ney, ilahi ve Türk Halk Müziği dinletileri de olacak.

BİNLERCE VATANDAŞ BULUŞACAK

Eski Ramazan günlerini Canik'te yeniden yaşatmayı amaçladıklarını belirten Başkan Osman Genç, her Ramazan ayında vatandaşlarla buluşmanın ve iftarı birlikte açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ramazan evlerimiz, stantlarımız, iftar sofralarımız, çocuk oyun parklarımız olacak. Yine birçok etkinlikte vatandaşlarımızı buluşturacağız. Ramazan ayını yine hep birlikte özüne uygun şekilde yaşayacağız. Aynı zamanda ulusal a haber kanalı da iftar öncesinde Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’na bağlanacak" dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum