Başkan Genç'ten A Haber'e ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ulusal haber kanalı A Haber'i ziyaret etti

Başkan Genç'ten A Haber'e ziyaret
31 Temmuz 2015 - 19:55
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ulusal haber kanalı A Haber'i ziyaret etti. Kanal yetkilileri ile görüşen Başkan Genç, basın-yayın organlarının hizmet noktasında yol arkadaşları olduğunu belirterek, Ekim ayında Basın Çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere İstanbul'a giden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta ile birlikte A Haber'i ziyaret etti. Turkuaz Reklam pazarlama Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Didem Babacan Yavaş, A Haber Genel Müdürü Haluk Çimen, A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Kerim Ulak ile görüştü. Başkan Genç, samimi bir havada gerçekleşen ziyarette A Haber yetkililerine Ramazan Günleri Etkinliklerinde Canik Belediyesi'ne verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

BASIN KAMU GÖREVİ YAPIYOR

Basın-yayın organları ile her zaman işbirliği içerisinde çalıştıklarını ve basını halka hizmet noktasında yol arkadaşı olarak gördüklerini dile getiren Başkan Genç, "Basın bizimle halkımız arasında köprü görevi görmektedir. Hizmetlerin halka duyurulması açısından basınımız önemli bir görevi yerine getirmektedir. Ayrıca basın emekçileri de bir nevi kamu görevi yapmaktadır. Ramazan ayı boyunca bizimle olduğunuz ve ilçemizi tanıtma imkânı sağladığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

BASIN ÇALIŞTAYI DÜZENLENECEK

Basını her zaman önemsediklerini ifade eden Genç, "Basın yayın kuruluşlarımızın ve basın emekçilerinin de çeşitli sorunları bulunmaktadır. Bu noktada Canik Belediyesi olarak bu zamana kadar yapılmayan bir çalışmaya imza atıyoruz. İnşallah Ekim ayında yerel ve ulusal basın kuruluşlarımızın temsilcilerinin, konuyla ilgili akademisyenlerin bulunacağı Basın Çalıştayı düzenleyeceğiz. İnanıyorum ki bu çalıştaydan çıkacak sonuçlar, basınımız için de önemli veriler olacaktır" diye konuştu.

A HABER'DEN TEBRİK

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Genç ve Usta'ya teşekkür eden A Haber Genel Müdürü Haluk Çimen de, A Haber olarak topluma ve ülkeye yararlı yayın politikası izlediklerini belirterek, "Bizler de yapılan güzel işleri ekranlara yansıtarak halkımızla paylaşıyoruz. Bu bağlamda Canik Belediyesi'nin Ramazan Günleri Etkinliklerinde de gördüğümüz üzere Canik, ülkemizin gelişim gösteren önemli ilçelerinden bir tanesi. Bu bakımdan yaptığınız güzel hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum