BAŞKAN GÖKSEL YALAN SÖYLÜYOR!

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, Ak Parti Samsun İl Başkanı Sayın Muharrem Göksel'in düzenlediği basın toplantısında “İlçe Başkanlıkları ve Belediye Başkanlıklarında her hangi bir değiş

BAŞKAN GÖKSEL YALAN SÖYLÜYOR!
18 Ekim 2017 - 10:50
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, Ak Parti Samsun İl Başkanı Sayın Muharrem Göksel'in düzenlediği basın toplantısında “İlçe Başkanlıkları ve Belediye Başkanlıklarında her hangi bir değişiklik yok” diyerek kamuoyuna ve dava arkadaşlarına yanıltıcı bilgiler verdiğini iddia etti.
Ulusal gazetelerde Cumhurbaşkanının, “Ak Parti Teşkilatlarında ve Belediye Başkanlarında,   Metal Yorgunluğu olanların, bu güne kadar istifasını istedik. İstifa etmemekte direniyorlar. Bundan Sonra istifa beklemeyeceğiz. Başarısız Olanları Görevden biz alacağız” dediğini hatırlatan Teyyare, “Kime güvenerek veya hangi bilgiye dayanarak böyle bir açıklama yapma gereği duyduğu belli olmayan Sayın Göksel'in, Basın Mensuplarının ve Ak Partili Dava arkadaşlarımızın gözünün içine bakarak yine yalan konuşması manidardır” dedi.
Teyyare şöyle devam etti;
Sayın Cumhurbaşkanımız Tarafından, Kendisine böyle bir şey söylenmediği herkes tarafından bilinmesine rağmen, Sayın Göksel'in böyle talihsiz bir açıklama yapması, Sayın Cumhurbaşkanımızı da hiçe saymasından başka bir şey değildir.
EN FAZLA METAL YORGUNU SAMSUN’DA
Metal Yorgunluğu en fazla olan illerin başında gelen Samsun ile ilgili, Çok detaylı bir Raporun, Sayın Cumhurbaşkanımıza sunulduğunu bizzat Genel Başkan Yardımcıları tarafından bizlere söylenmiştir.
Sayın Göksel'in bu davranışı, ne kadar büyük bir panik içinde olduğunu göstermektedir.
Birilerine şirin gözükme gayreti içinde yanlış üstüne yanlış yapmakta olan Sayın Göksel'e Âcizane tavsiyem, Yarın Olması kesin gözüyle Bakılan değişimler için,  bu gün olayı başka yerlere taşımaya Gerek yoktur. Bu değişim kaçınılmazdır.
Toplantı sonrası bazı kişilerin Sayın Göksel Leh'ine yaptığı açıklamaları okuyunca, bu ülkenin yalakalarının hiç de azımsanamayacak kadar çok olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
TEYYARE’DEN GÖKSEL’E SORULAR
Fetö Terör Örgütü Mensupları İle 15 Temmuzdan beri mücadele ettiğini söylerken bile yalan konuşan Sayın Göksel, Şimdiye kadar Fetö'dan Yargılanan Kişilerin Avukatlığını Üstlenen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında İşlem Yaptı mı? Feto'dan yargılanıp, Yurtdışı Yasağı Olan İşadamının Yurtdışı Yasağının Kaldırılması için Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'i arayıp, ricacı oldunuz mu?
Feto'dan Tutuklanan İl Finansörü ve İl Başkan Yardımcısı Olan kişinin Nezaretten çıkmasını sağladınız mı?
Genel Merkezin Fetö İle ilişkisi olanların Ak Parti ile ilişkisini Kesin Kararı Olmasına rağmen, Sayın Göksel'in bu güne kadar bu kişilerle alakalı hiçbir işlem yapmamış olması manidardır.
Bahsi geçen kişilerin Savcılıkta Dosyaları mevcuttur.
Sayın Muharrem Göksel, Hâkim mi? Savcı mı? ki, Bildiğim isimleri ona bildirecekmişim.
Benim söylemek istediğim konu şudur? Sayın Göksel, İl Başkanı Olarak Fetö İle ilgili hiç bir çalışma yapmamıştır.
Bu Açıklamalarımdan dolayı Partimin zarar gördüğünü söyleyenler yalan konuşuyor.
Bu İnsanlar Tarafından Partimize verilen zararı dile getiriyorum ki, mesajlarıma konu olan şahıslar partimizden kendiliğinden gitsin, Partimiz bunlardan kurtulsun. Eğer bunları yazmayıp, yapılanları görmezden gelirsek,  işte o zaman Partimize çok büyük zararlar vermiş oluruz.
Burada dile getirdiğim tüm iddiaların raporunu Genel Başkanımıza dosya halinde sunacağım.
Sayın Göksel'e karşı vereceğimiz Mücadeleye destek olmak için bize yardım teklifinde bulunan bazı kişilerin, bu gün Sayın Göksel'e methiyeler düzmeleri bizi doğrusu hiç şaşırtmamıştır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum