Başkan İbrahim Sandıkçı SİMDER'in Konuğu Oldu

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği'ne konuk olan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, müteahhitleri Canik'e yatırım yapmaya davet etti.

Başkan İbrahim Sandıkçı SİMDER'in Konuğu Oldu
22 Eylül 2024 - 16:44
Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği'nde bir geleneğe dönüşen 'Cumartesi Buluşmalar'nda bu haftaki kahvaltı konuğu Canik Belediye İbrahim Sandıkçı oldu. Kahvaltının ardından ilk olarak söz alan SİMDER Başkanı Sezgin Aydın, inşaat ruhsatı ve iskân alımı konusunda Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'dan kolaylık sağlamasını istedi.
Kentsel Dönüşüme Dikkati Çekti
Kentsel dönüşüm konusunun çok önemli olduğunu belirten Sezgin Aydın, ''Allah göstermesin Samsun'da deprem olsa kimse altından kalkamaz. Bu konuda belediyelerinizle omuz omuza vererek bu işe el atmalıyız. Müteahhitler olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Birlikten kuvvet doğar'' dedi.
Dernek Defterleri Teslim Alındı
120 gün önce yapılan olağan genel kurulla göreve geldiklerini hatırlatan Sezgin Aydın, ''Karar defteri ve üye kayıt defterimiz elimize yeni geçti. Bizden önceki yönetime teşekkür ediyoruz. Burada hep birlikte olup devir teslim yapmak isterdik. Bundan sonra hiçbir sorunumuz yok çalışmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.
Başkan Sandıkçı SİMDER’de Olmak Onur
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kendilerini ağırlayan SİMDER yönetimine ve üyelere teşekkür ederek, ''SİMDER'de olmak bizim için bir onur. Sezgin Aydın Başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum'' dedi.
Canik'e Yatırıma Davet
Canik'in hızla yükselen bir ilçe olduğunu belirten İbrahim Sandıkçı, ''Canik yatırıma hazır bir bölge. Paranın kazanılacağı yerin adı Canik. Amaç daha fazla iş yapmaksa, bu imkân Canik'te var. Arsa değerlerimiz hızla yükseliyor. Metrekare fiyatları artıyor. Canik'te evraklarınız tamamsa ruhsatınızı en kısa sürede alırsınız. Biz de maksimum ruhsat süresi istisnai durumlar hariç 3 aydır. Herkesi Canik'e yatırım yapmaya davet ediyorum'' dedi.
Kentsel Dönüşüme Destek Verin
Canik'te kentsel dönüşüm 3 yıldır devam ettiğini belirten İbrahim Sandıkçı, ''Hem bakanlığımızın çalışmaları hem de belediye çalışmaları devam ediyor. Belediyemize dair şirket üzerinden insanlardan parsellerini alıp, eski binaları yıkıp, yerine yeni binalar yapıyoruz. Bu anlamda Canik'te yapılacak çok iş var. SİMDER'le işbirliğine açığız. Bu anlamda size yer gösterelim, hemen yapmaya başlayın. İsterseniz size özel parsel çıkarırız. Canik'te yer var, imkân var, fırsat var. Kentsel dönüşüm konusunda gereken kolaylıkları sağlıyoruz. Birlikte güzel işler yapabiliriz. Yenilenen ve gelişen ilçemiz hızla Samsun'un yeni ticari merkezi olma yolunda ilerliyor'' dedi.
Konuşmaların ardından SİMDER yöneticileri ve üyeleri de soru, görüş, öneri ve taleplerini dile getirirken, karşılıklı fikir alışverişi ile toplantı sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum