Başkan İbrahim Sandıkçı'ya Büyüklerden Dua

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, huzurevi sakinleriyle buluştu.

Başkan İbrahim Sandıkçı'ya Büyüklerden Dua
02 Ekim 2024 - 17:32
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Dünya Yaşlılar Günü'nde Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinlerini ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onların hayır dualarını aldı.
Sevgi Seli
Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen Dünya Yaşlılar Günü Programı'nda huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, büyüklerin taleplerini ve önerilerini dikkatle dinleyerek onlarla yakından ilgilendi. Huzurevi sakinlerinin Dünya Yaşlılar Günü'nü tebrik eden ve onlara hediye takdiminde bulunan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Kıymetli büyüklerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Büyüklerimizin taleplerini ve önerilerini dinliyor, kendilerinin hayır dualarını alıyoruz. Yüce Mevla, bilgi ve tecrübeleriyle daima yanımızda olan çınarlarımıza sağlıklı ve bereketli bir ömür nasip eylesin" dedi. Başkan İbrahim Sandıkçı'nın gerçekleştirdiği ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden huzurevi sakinleri, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür etti.
Programa Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Çamaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Eyüp Çakır, Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Zeren ve huzurevi sakinleri katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum