Başkan Kar, destek veren herkese teşekkür ederim.

BAKAN ve BAŞKAN SAMSUNSPOR STANDINDA Başkan Kar, destek veren herkese teşekkür ederim

Başkan Kar, destek veren herkese teşekkür ederim.
18 Eylül 2014 - 23:21
BAKAN ve BAŞKAN SAMSUNSPOR STANDINDA

Başkan Kar, destek veren herkese teşekkür ederim.

Samsun Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezinde görkemli bir törenle başladı. Açılış törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Başkanvekili Recep Hun, yönetim kurulu üyeleri Adem Soycan, İbrahim Akdağ ve Muhammet Ali Akça da katıldı.

Bakanı Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz fuarda Samsunspor’un lisanslı ürünlerinin de bulunduğu standı ziyaret etti. Başkan Emin Kar, Gençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a kulübün son durumu hakkında bilgiler verdi.

Bakan Kılıç, kulübün içinde bulunduğu ekonomik zorlukları dile getiren başkan Kar’ı dikkatle dinleyerek, kulübü önümüzdeki günlerde ziyaret edeceğini söyledi. Başkan Emin Kar, Bakan Kılıç ve Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz'a destekleri için teşekkür ederek, "Sayın Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldular. Her sıkıntımızda ellerinden gelen maddi manevi desteği esirgemediler. Bugünde standımızı ziyaret ederek bize güç verdiler. Camiamız adına kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum