BAŞKAN ÖRS'E KUTSAL GÖREV

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Suriye’de Türk Kızılay’ının kurduğu çadırlarda Ramazan gıda dağıtımının yanı sıra iftarda ve ayrıca sahurda yemek dağıtımı yapmak için Hat

BAŞKAN ÖRS'E KUTSAL GÖREV
09 Haziran 2018 - 01:05
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Suriye’de Türk Kızılay’ının kurduğu çadırlarda Ramazan gıda dağıtımının yanı sıra iftarda ve ayrıca sahurda yemek dağıtımı yapmak için Hatay’da.
Türk Kızılay’ı Dünyanın çeşitli yerlerinde ve mazlum coğrafyada iftar programları düzenlemekte bu faaliyetlerinde de şube başkanlarını görevlendirmektedir. Ayrıca göç hizmetleri kapsamında dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın ülkemiz sınırları içerisinde kayıt altında bulunan tüm yabancılara yönelik insani yardım faaliyetleri yürütülmekte sınırda ve sınır dışında Suriye topraklarında kurduğu kamplarda faaliyetlerini yürütmektedir. Suriye’de ki kamplarda iftar ve sahurda yemek dağıtımı gıda dağıtımı için Genel Merkez tarafından Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs görevlendirildi.
HİZMET İÇİN HER YERDE VARIZ
Her zaman verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”11 Haziranda 150’inci yılını kutlayacağımız Türk Kızılay’ının mensubu olarak mazlum coğrafyada mağdur olan mazlumlara hizmet etmek için Genel Merkezimiz tarafından görevlendirildik. Bizim için önemli bir görevdir. Mazlum coğrafyanın yetimlerini bölgemizde ağırlarken gittiğimiz kamplarda yakından Türk Kızılaycının yaptığı faaliyetlerinin içinde olacağız. Yapılan çalışmaları yakından takip edeceğiz. Türk Kızılay’ının kanatlarının ne kadar geniş olduğunu bu kanatların altında kimlerin olduğunu sadece haber alıyorduk oraya giderek yerinde göreceğiz “dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum