Başkan Osman Genç, kadın basketbolculara tatlı ikram ederek lig öncesi destek verdi.

Genç'ten basketbolculara tatlı destek Türkiye Kadınlar Basketbol 1

Başkan Osman Genç, kadın basketbolculara tatlı ikram ederek lig öncesi destek verdi.
11 Ekim 2014 - 20:35
Genç'ten basketbolculara tatlı destek

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, 29 Ekim'de başlayacak lige hazırlanırken, Başkan Osman Genç de, kadın basketbolculara tatlı ikram ederek lig öncesi destek verdi.

BAKLAVA İKRAM ETTİ

Canik Belediye Kadın Basket Takımı, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yaptığı idmanlarla 29 Ekim'de başlayacak lige sıkı hazırlanıyor. Antrenör Ekin Baş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren ve oldukça hırslı oldukları gözlenen bayan basketbolcuların son idmanını Canik Belediye Başkanı Osman Genç de izledi. Kulüp Başkanı Ercan Bayrak'ın da bulunduğu idman öncesi teknik heyete ve basketbolculara baklava ikram eden Başkan Genç, lig öncesi oyunculara hem moral hem de destek verdi.

CANİK, SPORDA DA 1. LİG'DE

Oyuncularla sohbet eden Başkan Genç, "Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımız sadece Canik'in değil, Samsun'un da gururu. Çünkü şehrimizi 1. Lig'de temsil ediyor. Takımımıza güveniyorum. İnşallah ligde alacakları galibiyetlerle yüzümüzü yine güldüreceklerdir. Takımımıza güveniyorum. Tesislerimizle, takımımızla, sporcularımızın aldığı başarılarla Canik sporda da 1. Lig'de" dedi.

TAKIMA BAŞARI DİLEDİ

Canik Belediyesi'nin spora yatırımlarının süreceğini belirten Başkan Genç, "Spora yaptığımız yatırımların meyvesini alıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Bizler ekibimizle takım oyunu oynayarak Canik'i geleceğe taşıyoruz. Oyuncularımızın da aynı doğrultuda iyi bir sezon geçireceklerine inanıyorum. Takımımıza 3. sezonunu oynayacağı 1. Lig'de başarılar diliyorum" diye konuştu.

SAMSUN'UN ADINI DUYURUYORUZ

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak da, kendilerine moral veren Başkan Osman Genç'e teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Takımımıza ve spora verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçirerek, şehrimizin adını yine duyuracağız" şeklinde konuştu.

Başkan Genç, idman sonunda teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğrafı da çekindi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum