Başkan Süslü yeni eğitim yılını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenciler, öğretmenler ve velilere başarı diledi

Başkan Süslü yeni eğitim yılını kutladı
27 Eylül 2015 - 18:31
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenciler, öğretmenler ve velilere başarı diledi.

EN BÜYÜK YATIRIM ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİDİR

2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayınlayan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Ülkelerin büyüklüğü bireylere verdiği önemle ölçülür ve en büyük yatırım da çocukların geleceğine yapılan yatırımdır. Bir toplumun geleceği, öğrenciler için eğitim-öğretim sürecini en nitelikli şekilde planlamakla güçlenebilir. Doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve bütün insanlık için çabalayan bireyler yetiştirmek, en öncelikli uğraşımız olmalıdır.

SAĞLIKLI İLETİŞİM BAŞARIYA KATKI SAĞLAYACAKTIR

Öğrenen, konuşan, tartışan, soran, sorgulayan, okuyan, kendini sürekli yenileyen, ezbercilikten uzak bireyler yetiştirmek için en önemli görev değerli öğretmenlerimize düşmektedir. Onların, her zaman olduğu gibi eğitmeye, öğretmeye, örnek olmaya ve başarmaya devam edeceğine inancım sonsuzdur. Bu başarıya ulaşmak ve korumak ise okul idaresi ve velilerimizin işbirliği ile mümkün olacaktır. Öğrenci-Öğretmen-Okul Yönetimi ve Veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim, öğrencilerinizin başarılarına mutlak surette katkı sağlayacaktır."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum