BAŞKAN YILMAZ NİKÂH KIYDI

Vodafone Türkiye Etkinlik ve Sponsorluk Sorumlusu Aslı İnsel ile Shangri-La Bosphorus, İstanbul Grup Satış İcra Sorumlusu Mehmet Sarıhasan, düzenlenen nikâh töreniyle mutluluğa adım attı

BAŞKAN YILMAZ NİKÂH KIYDI
24 Nisan 2016 - 16:54
Vodafone Türkiye Etkinlik ve Sponsorluk Sorumlusu Aslı İnsel ile Shangri-La Bosphorus, İstanbul Grup Satış İcra Sorumlusu Mehmet Sarıhasan, düzenlenen nikâh töreniyle mutluluğa adım attı. Görkemli törende genç çiftlerin nikâhını ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıydı.
Sheraton Otel'de gerçekleşen Aslı İnsel-Mehmet Sarıhasan'ın nikâh törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eşi Semiha Yılmaz ile birlikte katıldı. Törende ayrıca Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi ile çok sayıda davetli katıldı.
TANRIVERDİ KARDEŞLER HİKAH ŞAHİDİ
Vodafone Türkiye Etkinlik ve Sponsorluk Sorumlusu Aslı İnsel ile Shangri-La Bosphorus, İstanbul Grup Satış İcra Sorumlusu Mehmet Sarıhasan'ın nikâh şahitliğini Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi, Derya Duman, Ömer Can Altan ile Halil Ural yaptı. Genç çiftin nikâhını kıyan Başkan Yılmaz, ömür boyu mutluluklar diledi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum