BAŞKAN YILMAZ, ORDU İÇİN BİR ŞANS

Şahin’den Yılmaz’a ziyaret BAŞKAN YILMAZ, ORDU İÇİN BİR ŞANS Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile yıllara dayalı bir dostluğumuz var

BAŞKAN YILMAZ, ORDU İÇİN BİR ŞANS
17 Aralık 2014 - 19:01
Şahin’den Yılmaz’a ziyaret

BAŞKAN YILMAZ, ORDU İÇİN BİR ŞANS

Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile yıllara dayalı bir dostluğumuz var. Kendisinin Ordu için bir şans olduğunu düşünüyorum” dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığı ve TRT Genel Müdürlüğü görevlerinden bu yana Başkan Yılmaz ile yakın bir dostluğunun bulunduğunu belirten Vali Şahin, Başkan Yılmaz’ın bürokraside edindiği tecrübelerin Ordu için şans olduğunu söyledi.

BAŞKAN YILMAZ: SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Samsun Valisi İbrahim Şahin’in nazik ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin yıllarca Ankara’da bürokraside bildiğimiz ve Türkiye’de TRT genel Müdürlüğü’ndeki hamleleriyle ülkemizi en üst seviyede temsil eden değerli bir büyüğümüz. Aynı zaman da komşu ilimizin nüfusuna kayıtlı değerli büyüğümüzün Ordu’ya gelişinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

VALİ ŞAHİN: ORDU’YA BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞINA İNANIYORUM

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise, “Sayın Başkanımızı, Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra telefonla tebrik ettik ama bugün de hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım dedik. Her zaman telefonla görüşüyoruz.  Enver Bey gerçekten Ordu için büyük bir şans. Ordu’nun Büyükşehir Belediyesi olması dolayısıyla artık köyü kalmadı. Bütün köyler mahalleye dönüştü. Başkanımız, dinamizmini bu işlere harcayarak Ordu’ya kendi rengini katacak. Ben Enver beyin, Ordu’ya büyük hizmetler yapacağına inanıyorum.  İnşallah memlekete, millete, Ordu’ya güzel hizmetlerini bundan böyle de devam ettirir” şeklinde konuştu.

Samsun Valisi İbrahim Şahin konuşmasının ardından Başkan Yılmaz’a hediye taktimi yaptı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum