BAŞKAN YILMAZ'DAN İHA'YA ZİYARET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir süre önce guatr ameliyatı olan İhlas Haber Ajansı() Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

BAŞKAN YILMAZ'DAN İHA'YA ZİYARET
11 Eylül 2015 - 23:05
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir süre önce guatr ameliyatı olan İhlas Haber Ajansı(İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIYORUZ

Bir süre önce guatr ameliyatı olan Ergen’e, basın danışmanı Volkan Kanbolat ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunan başkan Yılmaz, “Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Omuzlarımızda büyük bir sorumluluk var. İlçelerimizle birlikte Samsun’umuza en iyi hizmeti verebilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Geçirdiğiniz ameliyattan dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedim. İhlas Haber Ajansı’nın haber anlayışı ve Samsun’a katkısı gerçekten takdire şayan. Sizi ve ekibinizi haber anlayışınızdan dolayı tebrik ediyorum. Allahtan sağlık diliyorum.” dedi. İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen de başkan Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum