BAŞKAN YILMAZ'DAN SAMSUNSPOR KAMPANYASINA DESTEK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Valilik bünyesinde Samsunspor’un mali krizden kurtarılması için başlatılan kampanyaya destek verdi, birliktelik çağrısında bulundu

BAŞKAN YILMAZ'DAN SAMSUNSPOR KAMPANYASINA DESTEK
06 Ocak 2018 - 21:03
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Valilik bünyesinde Samsunspor’un mali krizden kurtarılması için başlatılan kampanyaya destek verdi, birliktelik çağrısında bulundu. Yılmaz, "En kötü gün bugünse, biz yine varız" dedi.
SAMSUNSPOR HEPİMİZİN ORTAK PAYI
Samsunspor'da yaşanan mali krizlerin ardından, valilik öncülüğünde kampanya başlatıldı. Herkesim den büyük destek gören kampanyaya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’da destek verdi. Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Başkan Yılmaz, takımın zorlu süreçte her kesimin desteğini beklediğini belirterek, “Her zaman Samsuspor’un yanında olduk ve zor günlerinde yanlarında da olmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.
DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Samsunspor’a karşı olan desteğini sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Yılmaz ,“Samsunumuzun markası olan Samsunspor’umuzun bu zorlu süreci tüm kesimlerin desteğini beklemektedir. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak takımımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. En kötü gün bugünse, biz yine varız. Valiliğimizin başlattığı kampanyaya sonuna kadar destekçiyiz” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum