Başkanlar Ankara'dan Mutlu Dönüyor

AK Parti'nin, Kızılcahamam'daki belediye başkanları kampı sona erdi. Kampın ilk gününde belediye başkanları tecrübelerini paylaşırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkanlar Ankara'dan Mutlu Dönüyor
02 Temmuz 2024 - 19:44
Kampta yerel yönetimler konusu ele alınırken bazı bakanlar da yapmış oldukları çalışmalarla ilgili sunumlar gerçekleştirdi.
AK Parti'nin Kızılcahamam kampı başladı: Yerel seçim sonuçları masada AK Parti seçim sonrası milletvekillerinin ardından belediye başkanları ile de istişare toplantıları gerçekleştirdi. Kampta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.
Yerel yönetimler değerlendirme ve istişare kampında 31 Mart seçimlerinin sonuçlarının kapsamlı bir değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca belediyelerin atacağı adımlar ve yerel yönetim stratejisi üzerinde kapsamlı bir çalışma yapıldı.
Güzel Gelişmeler Olacak
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kızılcahamam kampının çok faydalı geçtiğini söyledi. Başkan İkiz; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız, bölge koordinatörlerimiz ve bakan yardımcılarımız ile bir araya geldik. İlçemizin sorunlarını dile getirdik. Bakanlarımızdan ve bakan yardımcılarımızdan yapacağımız çalışmalarla ilgili destek sözünü aldık. Belediyemizin acil çözülmesi gereken sorunlarını birinci elden bakanlarımıza ifade ettik. İlçemizi ekonomik anlamda büyütmek, termal turizm ve Organize Sanayi bölgesinde yeni yatırımcılar kazandırmak için yoğun mesai harcıyoruz. Önümüzdeki günlerde çok güzel gelişmeler olacak" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum