BAŞKANLAR, BAŞKAN ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile  Boluspor Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkcı Bafra Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti

BAŞKANLAR, BAŞKAN ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
01 Aralık 2017 - 10:23
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile  Boluspor Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkcı Bafra Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti. Başkan Şahin, ”Samsunsporumuz ile Boluspor süper Lig’e yakışıyor” dedi.
Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş da bulunduğu ziyarete Bafra Başkanı Zihni Şahin Başkanlara Bafra’yı tanıtan plaketinin yanı sıra nokul ile kaymaklı lokumu ikram ederek, Bafra’yı tanıtan yayınlarını takdim etti.
BOLU KARADENİZ’İMİZİN ÇOK GÜZEL VİLAYETİDİR
Ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren   Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Öncelikle bizleri onurlandıran Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz Bey ve Boluspor Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkçı Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bolu Karadeniz’imizin çok güzel vilayetidir. Boluspor sonuçlarını yakından takip ettiğim bir takımımızdır. İki başkanımızın ziyareti bizleri memnun ve mutlu etmiştir. Başkanlarımıza başarılar diliyorum. Hem Samsunspor’u hem de Boluspor’u ve Karadeniz takımlarımızı süper ligde görmeyi arzu eder bundan mutlu oluruz” dedi.
BAŞKANIMIZI ZİYARET ETMEYİ ARZU EDİYORDUK
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bafra sevdiğimiz bir ilçemiz. Boluspor başkanımızla birlikte Bafra Belediye Başkanımızı ziyaret etmeyi arzu ediyorduk. Bafra’da olmaktan çok mutlu olduk. Başkanımız Zihni Şahin Bey’e yakın ilgisi ve misafirperverliği ve bizlerle beraber olan belediye başkan yardımcımız Hüseyin Çamaş Bey’e çok teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum