BASKETBOLUN ADRESİ İHYA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ

Samsun'un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren İhya Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Fatih Kaya," Yeni kurulan kulübümüzün bünyesinde  çok kaliteli basketbolcular bulunuyor" dedi

BASKETBOLUN ADRESİ İHYA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
28 Temmuz 2016 - 22:49
7- Boş kalıp haberSamsun'un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren İhya Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Fatih Kaya," Yeni kurulan kulübümüzün bünyesinde  çok kaliteli basketbolcular bulunuyor" dedi.
SAYIN BAKANIMIZ İLE MÜDÜRLERİMİZE TEŞEKKÜR
İhya Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Fatih Kaya, "Ocak ayında kurulan kulübümüzde 1999-2003 yaş grubu sporcularımız bulunuyor. Hafta içi her gün Onur Ateş Anadolu Lisesi spor salonunda idmanlarımızı sürdürmekteyiz. Kulübümüzde yetişecek 1olan kaliteli sporcuları ilimizde bulunan spor kulüplerine ve Milli takıma kazandırmak için özen göstermekteyiz. Bizlere bu konuda yardımcı olan başta Gençlik ve Spor Başkanımız Sayı  Akif Çağatay Kılıç’a, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın  Mustafa Demirkıran'a ve Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Hasan Tanrısever'e sporcularım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum