BASKI BETON ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” İlçemizde başlattığımız baskı beton yol ve kaldırım çalışmaları Belediye Caddesi ve Kadı Çeşmesi istikametinde tamamlandı

BASKI BETON ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
03 Ocak 2018 - 09:47
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” İlçemizde başlattığımız baskı beton yol ve kaldırım çalışmaları Belediye Caddesi ve Kadı Çeşmesi istikametinde tamamlandı. Çalışmalar esnaf ve vatandaşlardan takdir topladık. Çalışmalarımız Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel caddesinde devam edecek” dedi.
Baskı beton yol ve kaldırım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Bu çalışmalarımız hemşerilerimiz tarafından takdir ediliyor. Ayrıca çalışmalarımızda engellilerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Belediye caddemiz ve kadı çeşmesi istikametinde çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel caddemizde devam edecek ve ilçemizin pek çok yerinde bunu yaygınlaştıracağız” dedi.
10’DAN FAZLA OTO PARK BULUNUYOR
Kaldırım genişletmeyi kısa mesafeli ve tek araç geçebilecek yerlerde yapıldığını ifade Başkan Şahin, ”Daha önce vakıf iş hanı önünde şimdi ise kadı çeşmesi önünde kaldırımları genişlettik. Buralar kısa mesafelerdir ve şimdi araç parkı olmuyor. Kaldırımları genişlettiğimiz diğer yerlerde ise 2 sıra park yapılması engelleniyor. İlçemizde 3 tanesi belediyemize ait 10’dan fazla oto park bulunuyor. Oto park kullanımını hep beraber yaygınlaştırmalıyız” diye konuştu.
ASFALT PROBLEMİNİ EN AZA İNDİRDİK
Araçlar pahalı. Oto parklarda araçlar daha güvenli olacağını hatırlatan Başkan Şahin,” Oto parklarımızdan hemşerilerimiz faydalanacaktır. Cumhuriyet meydanımızı da tamamen yeniledik. Bitkilendirme çalışmalarımızda tamamlanmak üzeredir.  2017 yılında yaptığımız çalışmalarla İlçe merkezimizde asfalt problemini en aza indirdik.  2018 yılında asfalt problemi tamamen bitecektir. Yeni mahalle mahallerimizde ise çok yoğun bir şekilde beton yol ve satıh kaplama asfalt çalışması yapacağız ”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum