BAŞLAMA VURUŞU GENEL BAŞKANDAN

Samsun'da gerçekleştirilen 1453 Fatih Spor Kulübü yönetiminin düzenlediği 'Şehitlere Saygı' turnuvasını Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ziyaret etti

BAŞLAMA VURUŞU GENEL BAŞKANDAN
30 Haziran 2016 - 12:40
gSamsun'da gerçekleştirilen 1453 Fatih Spor Kulübü yönetiminin düzenlediği 'Şehitlere Saygı' turnuvasını Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ziyaret etti.
Bu vatan için şehit olmuş, şehitlerin adını taşıyan 60 takımda toplam 600 kişinin mücadele ettiği "Şehitlere Saygı" futbol turnuvasında finale yaklaşırken, turnuvanın favori ekiplerinden Şehit Fırat Y. Çakıroğlu takımının sürpriz bir konuğu vardı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz iftar programı ve çeşitli görüşmeler yapmak için geldiği Samsun'da programını yarıda keserek Şehit Fırat Çakıroğlu yarı final maçını izlemeye geldi. Başlama vuruşunu gerçekleştiren Olcay Kılavuz iki takımada başarılar diledi.
Maç öncesi futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektiren Kılavuz, "Böyle güzel bir etkinliği düşünüp organize edenleri tebrik ediyorum. Başta Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu olmak üzere turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.
Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kimdir?
Fırat Yılmaz Çakıroğlu 1 Ocak 1991'de Konya'nın Akşehir ilçesinde doğdu. Ülkü Ocakları eski Ege Üniversitesi Temsilcisidir. 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde Ülkü Ocakları üyeleri ile Bölücü Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması yasa dışı YDG-H üyeleri arasında çıkan olayda ağır yaralandı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çakıroğlu 20 Şubat 2015 İzmir, Bornova'da hayata gözlerini yumdu.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum