BAŞLANGIÇ VURUŞU BAŞKAN UYAR'DAN

Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Masa Tenisi Turnuvası Alaçam Spor Salonunda düzenlendi

BAŞLANGIÇ VURUŞU BAŞKAN UYAR'DAN
19 Mayıs 2016 - 00:23
Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Masa Tenisi Turnuvası Alaçam Spor Salonunda düzenlendi.
FAYDALI ETKİNLİKLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

[gallery ids="50828,50830,50829"]


Turnuva hakkında bilgi veren Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında gençlerimiz için güzel ve faydalı etkinlikler yapmaya devam ediyoruz, bu tür faaliyetlerin birlik ve beraberliği sağlayacağına inanıyorum ve bu arada bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın; Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a, Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a, Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’a, teşekkür ederiz “dedi.
TURNUVA ‘DA KIYASIYA BİR REKABET OLUŞTU
Turnuvaya katılım gösteren gençler arasında kıyasıya bir rekabet ve heyecan dolu dakikalar yaşanan müsabakalar sonucunda Dereceye Giren Kız Takımı Alaçam Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Erkek takımlarında ise 1’inci Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi, 2’inci Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi,  Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 3’üncü olmayı başardı. Dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum