BATMAN'DAN SAMSUN'A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Biz Anadolu’yuz Projesi' kapsamında, Batman ilinden Samsun’a gelen öğrenciler ile Samsun Bowling Salonu’nda düzenl

BATMAN'DAN SAMSUN'A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
18 Aralık 2017 - 18:16
Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Biz Anadolu’yuz Projesi' kapsamında, Batman ilinden Samsun’a gelen öğrenciler ile Samsun Bowling Salonu’nda düzenlenen programda bir araya geldi.
'Biz Anadolu’yuz Projesi' kapsamında Batman ilinden ilimize gelen öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde ilk önce Atatürk Anıtı'nı, Kent Müzesi’ni,  Gazi Müzesi’ni, Bandırma Gemi-Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi’ni ve Samsun'un diğer kültürel ve tarihi yerlerini gezdiler. Daha sonra öğrenciler Samsun Bowling Salonu’nda düzenlenen programda Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak öğrenciler ile bir araya geldi.
ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİLER
Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılmasının hedeflendiği, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 21 ildeki 15 yaş ve altı 50 bin katılımcı öğrencinin Türkiye’nin farklı şehirlerini ziyaret etmesini amaçlayan Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan 'nin himayelerinde yürütülen, ‘Biz Anadolu’yuz Projesi' kapsamında Batman ilinden Samsun'a gelen öğrenciler ile Bowling Salonu’nda bir araya gelerek onlarla bowling oynadı. Batman ilinden Samsun’a gelen öğrenci kafilesi ile Bowling Salonu’nda öğrencilerle hoş vakit geçirdi. Öğrencileri bowling atışlarından sonra tebrik ederek, onlarla sohbet etti.
HEPİNİZE HOŞ GELDİNİZ DİYORUM
“Sizleri Samsun’da görmekten ve sizlerle beraber olmaktan mutluyuz” diyen Vali Kaymak, “Umarım sizler de aynı mutluluğu yaşıyorsunuzdur.  Samsun güzel bir şehir. İnşallah Samsun’u seveceksiniz. Samsun’u güzel bir şekilde gezin, görün ve Samsun ile ilgili çok şey öğrenin. İlinize dönünce burada gördüğünüz güzellikleri anlatın. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Bu projeyi hayata geçiren Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, program sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Samsun Bowling Salonu’nda düzenlenen programa ayrıca, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz da katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum