Bayanlar başımızın tacı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gümüşhane Gökçe Köyü Derneği’ne mensup bayanları Hanımlar Lokali’nde ağırladı

Bayanlar başımızın tacı
12 Aralık 2015 - 16:56
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gümüşhane Gökçe Köyü Derneği’ne mensup bayanları Hanımlar Lokali’nde ağırladı.
Samsun’da ikamet eden Gümüşhane Gökçeli bayanları İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokalinde ağırlayan Başkan Erdoğan Tok, Samsun'da bulunan hemşeri derneklerini önemsediklerini belirterek,  “Hemşeri, dernekleri şehrin dinamiğini oluşturmaktadır” dedi.
BAYANLAR HER PROJEDE
Bayanların içerisinde olmadığı hiçbir çalışmanın mutlak başarıya ulaşamayacağına dikkat çeken Başkan Tok, “ Erkeklerle her ortamda bir araya geliyoruz. Onlarla esnaf gezileri, mahalle toplantıları, cenaze, düğün ve hac ziyaretlerinin yanı sıra, kahvaltı programları ile bir araya geliyoruz. Bayanlarımızla doğrudan irtibata geçmek ve onlarla diyalog halinde olmak için öncelikle onların sosyal hayatta yaşama sevincini arttıracak hizmetleri kazandırmakla başladık. Önceki belediye başkanlığım döneminde burada sizlerin her türlü imkânından faydalandığınız Hanımlar Lokalimizi hizmetinize sunduk. " diye konuştu.
BAYANLAR UNUTULMADI
Kalkancı Mahallesi Ihlamur Bulvarı üzerinde bayanların 5 vakit ibadet edebilecekleri ve derslerini yapabilecekleri Selçuklu mimarisine uygun camii ve külliye inşa ettiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “Selçuklu Mimarisine uygun 1400 kişilik cemaati olacak şekilde bir külliyenin temel kazı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Tamamen ahşap ve kesme taşlardan oluşacak deniz manzaralı muhteşem bir camii olacak. Bu külliyede hanım kardeşlerimiz rahat rahat abdest alabilecekleri bölümler ferah bir şekilde ibadetlerini yerine getirecekleri bölümler olacak. Bayanlarımız burada 5 vakit ibadetlerini eda edebilecek. Temel kazısına başladığımız bu camiimiz iki yıl gibi bir süre içinde kullanıma açılmış olacak” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum