Bayanlardan Kavak'a "EVET" Çıkarması...

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Referanduma sayılı günler kala ilçemizdeki bayanlardan evet çıkarması geldi" dedi

Bayanlardan Kavak'a "EVET" Çıkarması...
22 Mart 2017 - 16:10
7- Boş kalıp haber Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Referanduma sayılı günler kala ilçemizdeki bayanlardan evet çıkarması geldi" dedi.
Kavak SKM bürosunda toplanan bayanlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar. İnsanlara referandumun doğru anlatılması gerektiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Burada ki tüm bayanlardan tek ricam kapı kapı dolaşarak referandumu insanlara doğru şekilde anlatmalıyız. Evet dediğimiz takdirde ülkemizin çok daha iyi noktalara geleceğini çok iyi anlatmalıyız" dedi.
GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYACAĞIZ.
Bayanların kapı kapı dolaşarak evet kitapçıklarını dağıtacağı vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu "Buradaki bayanlarımızı canı gönülden kutluyorum. Hiçbir menfaat beklemeden ülkemiz için, geleceğimiz için gece gündüz kapı kapı dolaşarak referandumu hemşerilerimize anlatıyorlar. Girilmedik sokak, girilmedik ev bırakmayacağız. Referandumu en iyi şekilde anlatıp geçmiş seçimlerde olduğu gibi yine ilçemizden rekor oy çıkartacağız" diye konuştu.
ÇİFT BAŞLILIK ORTADAN KALKACAK
18 maddelik yeni anayasa paketi ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yürütmedeki çift başlılık ortadan kalkacağını belirten Başkan Sarıcaoğlu, " Ülkemiz güçlü Meclis ve güçlü bir Başkanla hedeflerine daha kararlı şekilde yürüyecektir. 16 nisan ülkemiz için milat olacaktır. Tüm hemşerilerimin konuyu bir parti meselesi olarak değil ülke meselesi olarak görmelerini ve çocuklarımızın geleceğine daha emin adımlarla gitmelerini sağlayacak referandum sürecini çok doğru analiz etmelerini istiyorum" ifadelerinde bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum