Baylan'dan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti...

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Samsun Şubesi Başkanı Emrah Baylan ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, yeniden başkan seçilen Çakır'ı tebrik etti.

Baylan'dan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti...
12 Haziran 2024 - 18:03
Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Samsun Şubesi Başkanı Emrah Baylan ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. TES-İŞ Başkanı Baylan, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden başkan seçilen Cemiyet Başkanı Çakır'ı tebrik etti.
Adaletsizlik Giderilmeli
Ziyarette çalışma hayatına dair güncel konulara açıklık getiren Başkan Baylan, ülkemizde çalışanlar arasında gelir adaletsizliğine vurgu yaparak, en büyük problemin vergi adaletsizliği olduğuna dikkat çekti. Vergide adaletin sağlanması için TÜRK-İŞ Konfederasyonunun hükümet ile büyük bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü de belirten Baylan, bu adaletsizliğin bir an önce giderilmesini umduğunu belirtti.

Çakır'ı Tebrik Etti
Tasarruf tedbirlerine de değinen Baylan, tasarruf sadece emek üzerine yıkmanın doğru olmadığını dile getirdi. Baylan, ziyarette ayrıca, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda yeniden başkan seçilen 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı da tebrik ederek, yeni dönemde başarı diledi.
Şartları İyileştirmek İstiyoruz
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, cemiyet olarak basın mensuplarının haklarını koruma ve çalışma şartlarını iyileştirme konusunda gayret gösterdiklerini belirterek, ziyaretlerinden dolayı TES-İŞ Başkanı Baylan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum