BAYRAĞIMIZ İÇİN DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ…

Vezirköprü Belediye Başkanı İbramım Sadık Edis,"15 Temmuz 2016 darbe girişimi nedeniyle 7 Ağustos Pazar günü yapılan Demokrasi ve Şehitler mitingine katılan ilçe halkı zaferin ve demokrasinin milletin

BAYRAĞIMIZ İÇİN DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ…
18 Ağustos 2016 - 11:00
1Vezirköprü Belediye Başkanı İbramım Sadık Edis,"15 Temmuz 2016 darbe girişimi nedeniyle 7 Ağustos Pazar günü yapılan Demokrasi ve Şehitler mitingine katılan ilçe halkı zaferin ve demokrasinin milletin iradesinde olduğunu gösterdi "dedi.
Bütün katılımcıları en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün Kırşehir tarihi günlerinden birini yaşıyor. Bugün Türkiye’nin bütün şehirleri ve İstanbul Yenikapı’da destan yazıldıklarını belirten Başkan Edis,“ Türk milleti söz konusu bayrak, vatan, devlet ve manevi duygular olduğunda, Türk Milleti kardeşçe tek yürek olduğunu tüm dünyaya duyurdu. Hepinizden Allah razı olsun. Bugün büyük Türk Milletine karşı yapılan parçalama girişiminin 27. Günüdür. Ben buna darbe girişimi değil, büyük Türk Milletinin işgali, parçalanma projesi diyorum. Bu hain parçalama projesini Fetö ve onun teröristleri onun piyonları yapmıştır. Ama şunu unutmayalım ki Türk Milleti 27 gündür tuttuğu demokrasi nöbeti ile bütün düşmanlarına en güzel cevabı vermiştir. Çok şükür 15 Temmuz gecesi Kırşehir’de hiçbir şey yaşanmadı ama İstanbul ve Ankara’da çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti ve çok sayıda vatandaşımız şu an tedavi ediliyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet ediliyorum geride kalan kederli ailelerine başsağlığı diliyorum "dedi.
7- Boş kalıp haberTEK YÜREK OLDUĞUMUZU BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERDİK
Meydanda 27 gündür bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum vurgusu yapan Başkan Edis,“ Özellikle hanımlarımız annelik duyguları ile her akşam burada nöbet tuttular. Beylerimiz de onların yanında idi. Bütün kurumlar ve belediyemiz her akşam burada vatandaşlarımıza hizmet ettiler. Belediyemizin mehteran bölüğüne ve mehter başına da çok teşekkür ediyorum. Umut diye bir çocuğumuz var, 27 gün boyunca burada şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandırdı. Ona da çok teşekkür ediyorum. Sizler Türk Milletinin büyüklüğünü, vatan ve bayrak sevgisini tüm dünyaya kanıtladınız. Sizler birer kahramansınız. Bana 14 Temmuz gecesi Türkiye’nin en büyük problemi ne diye sorsalar, siyasi parti çekişmeleri derdim. Ama 15 Temmuz gecesi bütün siyasi partiler bir arada oldu. O akşam burada sağcı, solcu, ülkücü yoktu; o akşam burada büyük, yüce, ulu Türk Milleti vardı. Ecdadınız sizinle gurur duyuyor. Ulu Önder Atatürk, Orhan Gazi, Osman Gazi, Ertuğrul Gazi, Ahi Evranı Veli, Cacabey,  Kayaşehi, Ahmedi  Gülşehri hepsi sizinle gurur duyuyor. Bizler Kurtuluş Savaşında nasıl tek yürek oldu isek yine 15 Temmuz’dan sonra da bu hainlere karşı tek yürek olduk. Her türlü hain girişimde tek yürek olduğumuzu bütün dünyaya gösterdik, kanıtladık. Bizler bütün zorlukları birlik ve beraberliğimizle yendik, bundan sonra da birlik ve beraberliğimizle yeneceğiz. Bu aşamada siyasi partiler çok iş düşüyor. Demokrasi tarihinde bir ilk yaşıyoruz. Bütün siyasi parti grupları bir arada hareket ediyoruz ve bundan sonra da makam ve mevki kaygısı olmadan, birlik ve beraberliğimizi tüm Türkiye ve dünyaya göstermeliyiz "diye konuştu.
TÜRKİYE’YE HİÇBİR KİMSE HAİN TUZAKLARINI KURAMAZ
"Her zaman söylüyorum, aziz milletimizin sorumluluğu sadece kendi sınırları ile çizilmiş değildir. Doğu Türkistan’ın, Bosna Hersek’in, Irak’ın, Türkmenlerin, Suriyelilerin, Gazne’deki ve Myanmar ‘daki Müslümanların sorumluluğu da bizlerin üzerindedir"diyen Başkan Edis,“ İşte bunu bilenler de bizlere diz çöktürmeye kalkıştılar. Ama bizler yüce Türk Milletinin vatan aşkı sayesinde hem içimizdeki hainlere, hem de dışarıdaki düşmanlarımıza yenilmezliğimizi gösterdik. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece, bu ülkeye kin ve kötülük besleyen bütün hainler ağzının payını alacaklar. Atatürk’ün dediği gibi ne zaman bu ülke muasır medeniyetler seviyesine ulaşıp, ekonomik özgürlüğüne kavuşur ise, o zaman Türkiye’ye hiçbir kimse hain tuzaklarını kuramaz. Değerli Hemşehrilerim, bu hainler Cumhuriyet öncesinden bu zamana kadar hep bizleri birbirimize kırdırmaya çalıştılar. Sağcı-solcu dediler, Alevi-Sünni dediler, Kürt-Türk dediler, Şeriatçı-laik dediler; bizleri hep birbirimize kırdırmaya çalıştılar. İçimizde yer alan pkk, daeş, dhkpc, Fetö gibi hain terör örgütlerine karşı her zaman uyanık olmalıyız. İçimize sızmış, ordumuza girmiş bu terör örgütlerini tek tek temizleyeceğiz. Ordumuz inşallah dünyanın en iyi ve en güçlü ordusu olacak "dedi.
BUNDAN SONRA DA HEP BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Bu hainler gerçek yüzlerini 17-25 Aralıkta gösterdiler. Hainleri kanser hücreleri gibi tek tek temizleyeceğiz. Bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, bu ülkeye hainlik eden kim varsa tek tek temizleyeceğini ifade eden Başkan Edis,“ Bu hainleri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından da çıkartılmalıdır. Değerli Hemşehrilerim, birlik ve beraberliğimizi bozmadan yüce vatanımız için birlik ve beraberliğimizi bozmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Bizler, sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Sizlerle gurur duyuyoruz, sizlerle şeref duyuyoruz, sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bundan sonra da gece gündüz çalışacağız. Bundan sonraki süreçte birbirimize daha saygılı, birbirimize daha sevgi dolu olacağız. Kalbimizi herkese açacağız ve sevgi dolu olacağız. Bizler de sizler için, şanlı Türk Bayrağımız için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Türkiye’nin geleceği için, kalkınmada ve büyüme de öncü ülkelerden olması için, emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. O hainleri de içimizden tek tek temizleyip daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Değerli Hemşerilerim, hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Allahın bereketi, rahmeti üzerinizde olsun. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum”  diyerek sözlerini tamamladı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum