BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ…

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A

BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ…
10 Eylül 2016 - 20:06
7-bos-kalip-haberSamsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. bayram süresince vatandaşlarımızın akraba ve dostlarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Hafif Raylı Sistem araçları ile Samulaş’ a bağlı Ring ve Ekspres otobüsleriyle ücretsiz hizmet verecek.
12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan ücretsiz toplu taşıma hizmeti 15 Eylül Perşembe günü kurban bayramının sona ermesiyle bitecek.
2016-9135 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden yapılan uygulamadan tüm vatandaşlarımız faydalanacaktır.
1SAMULAŞ BAYRAMA ÖZEL SEFER TARİFESİ UYGULAYACAK
Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. işletmekte olduğu Hafif Raylı Sistem araçlarında, Ekspres ve Ring otobüslerinde Kurban Bayramı boyunca geçerli olacak servis programı düzenledi.
Bu kapsamda 12 Eylül 2016 Pazartesi Bayramın 1.Günü Tramvaylar Gar-Balıkçı Barınağı arasında 9-10 dakika aralıkla hizmet verirken bayramın 2, 3 ve 4. günü 8 dakika aralıklarla hizmet verecek. Ekspres ve ring araçlarının sefer saatlerinde ise Pazar gününe ait sefer programı uygulanacak.
SAMULAŞ A.Ş. Operasyon Müdürü Sevilay Germi Telci basına yaptığı açıklamada “SAMULAŞ olarak bayram boyunca yolcularımıza bayramın birinci günü 9-10 dakika, diğer 3 gün ise 8 dakika aralıklarla tramvaylarımızda hizmet vereceğiz. Ring ve Ekspres otobüslerimizde ise kurban bayramı boyunca Pazar gününe ait sefer programını uygulayacağız. Bu vesile ile SAMULAŞ A.Ş. olarak yolcularımızın ve Samsun halkının Kurban Bayramını kutluyoruz” dedi.
şokhaber.net

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum