BAYRAM UZUNOĞLU'NA BÜYÜK GÖREV!

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Samsun İl Temsilciliğine Bayram Uzunoğlu getirildi

BAYRAM UZUNOĞLU'NA BÜYÜK GÖREV!
06 Ağustos 2018 - 22:54
Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Samsun İl Temsilciliğine Bayram Uzunoğlu getirildi.
Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Karadeniz Bölgesinin en büyük  ili olan Samsun’da Konfederasyonumuz ve bağlı sendikaların örgütlenme ve yeniden yapılanma sürecinde, BASK Samsun İl Temsilciliği görevine, DSİ  71. Şube Müdürlüğünde yapı denetim görevlisi olarak çalışan Bayram Uzunoğlu getirildi.
Daha önce çeşitli sendikalarda temsilcilik ve üst düzey yöneticiliği, Samsun Bağımsız Enerji Sen il temsilciliğini görevini yürütürken, BASK Yönetim Kurulunun 1 Ağustos 2018 tarih ve 38 sayılı kararı ile Uzunoğlu BASK Samsun İl Temsilciliği görevine getirildi.
Yaklaşık 70 bin kamu görevlisinin çalıştığı Samsun ilinde, İl Temsilciliği görevini üstlenen Bayram Uzunoğlu, şokhaber.net’e yaptığı açıklamada; BASK Konfederasyonunun bana vermiş olduğu bu görevi layıki ile yapacağını, sendikanın Samsun’da örgütlenmesi noktasında kısa bir süre içerisinde örgütlenme çalışmalarına başlayacağını belirtti.
Uzunoğlu konuşmasının devamında; Karadeniz’de ve Samsun’da sendikayı aranan bir sendika durumuna getireceğini, kısa bir süre içerisinde de bunu başaracağını söyledi. Bize bu görevi tebliğ edenleri mahcup etmeyeceğini belirten Uzunoğlu, sendikacılıktaki geçmişteki deneyimlerinin de bu başarıda rol alacağını ifade etti.
BAYRAM UZUNOĞLU KİMDİR?
1963 yılında Samsun’da doğdu.
İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Samsun’da, yüksek eğitimini Tokat Meslek  Yüksek Okulu İnşaat Bölümü’nde tamamladı.
Memuriyet hayatına 1983 yılında  DSİ’de başladı.
2005 ve 2014 yılarında Bursa DSİ’de görev yaptı.
Halen Samsun DSİ 71. Şube Müdürlüğü’nde yapı denetim görevlisi olarak çalışıyor.
Evli, 7 çocuk babası.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum